H κορυφαία έκδοση της Ford Mustang Mach-E στο Goodwood

H κορυφαία έκδοση της Ford Mustang Mach-E στο Goodwood

Η πιο δυνατή έκδοση του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της Ford θα κοστίζει στη Βρετανία 78.500 ευρώ.

Η Ford παρουσίασε για πρώτη φορά στο κοινό την Mustang Mach-E GT στο Goodwood Festival of Speed και σχεδόν ταυτόχρονα δέχεται και παραγγελίες για αυτοκίνητα που θα φτάσουν στους πελάτες της εταιρείας αργότερα μέσα στο έτος που διανύουμε.

Η δυνατότερη εκδοχή του ηλεκτρικού SUV της Ford, αποδίδει 480 ίππους και κοστίζει από 67.225 λίρες (78.500 ευρώ), έχοντας ταυτόχρονα και τον χαρακτηρισμό του ταχύτερου μοντέλου του είδους.

Η πιο δυνατή έκδοση της Mach-E που θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη προς το τέλος του 2021, χρειάζεται από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα λιγότερα από 3,7 δευτερόλεπτα, κάτι που την τοποθετεί στην κορυφή της σχετικής λίστας ανάμεσα στα ηλεκτρικά ανταγωνιστικά μοντέλα.

 

Ford

 

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που συνοδεύει την κορυφαία Mustang Mach-Ε GT, είναι πως πρόκειται για το μοντέλο με την μεγαλύτερη τιμή της ροπής που έχει διαθέσει ποτέ η Ford στην Ευρώπη.

Το σημαντικό πλεονέκτημα απόδοσης της έκδοσης GT σε σχέση με τις «τυπικές» εκδόσεις της Mach-E προκύπτει χάρη στις αναβαθμίσεις των κινητήρων που έχει –ένα ανά άξονα. Η συνδυαστική ισχύς είναι 480 ίπποι και 84,6 kgm ροπής, που «υποστηρίζονται» από μια συστοιχία μπαταριών 88kWh που παρέχει αυτονομία της τάξης των 500 χιλιομέτρων.

Η έκδοση GT ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα Mach-E, από τις ειδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, τις κόκκινες δαγκάνες στα φρένα και τα αποκλειστικά για την έκδοση χρώματα στο αμάξωμα, Cyber ​​Orange και Grabber Blue.

Σε ότι αφορά στην οδήγηση, η κορυφαία έκδοση έχει στο βασικό της εξοπλισμό το σύστημα προσαρμοζόμενης ανάρτησης Magneride, ενώ έχει ακόμα ένα νέο πρόγραμμα οδήγησης, το «Untamed Plus», που προορίζεται για χρήση σε πίστα και προσαρμόζει ανάλογα το σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης για να κάνει την εμπειρία της οδήγησης ακόμα πιο συναρπαστική… (https://www.protothema.gr)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35