Αυτή είναι η σκοτεινή πλευρά κάθε ζωδίου!!!

Αυτή είναι η σκοτεινή πλευρά κάθε ζωδίου!!!

Εσείς έχετε αναρωτηθεί ποια μπορεί να είναι η δική σας;

Για να νιώσεις την απόλυτη χαρά πρέπει να βιώσεις τη λύπη, για να δεις το φως πρέπει να ζήσεις το σκοτάδι, για να εκτιμήσεις κάτι πρέπει να το χάσεις. Φαίνεται πως η ζωή -σε όλες τις εκφάνσεις της- είναι ένα νόμισμα με δύο όψεις. Η μία είναι η ευχάριστη, η χαλαρή  και η όμορφη και η άλλη η σκληρή, η σκοτεινή και -ίσως- η πιο επικίνδυνη.

Εσείς έχετε αναρωτηθεί ποια μπορεί να είναι η δική σας σκοτεινή πλευρά; Αν όχι, κάντε μία αρχή ρίχνοντας μια ματιά στα άστρα και τα ζώδια.

Η σκοτεινή πλευρά του Κριού

Οξύθυμος και παρορμητικός ένας Κριός θέλει να τα ζήσει όλα, τώρα. Συνήθως, οι αντιδράσεις του είναι γνωστές, ακόμα κι όταν θυμώνει. Ως το πρώτο ζώδιο του κύκλου, όμως, θέλει να είναι πάντα… πρώτος. Αν με κάποιον τρόπο χάσει αυτή την κυριαρχία, τότε μπορεί να γίνει από επιθετικός μέχρι και επικίνδυνος. Είτε πρόκειται για ερωτική σχέση είτε για συνεργασία, αν νιώσει πως δεν είναι πια στην κορυφή , γίνεται μαχητής που δεν γνωρίζει όρια μέχρι να καταφέρει αυτό που θέλει.

Η σκοτεινή πλευρά του Ταύρου

Οι Ταύροι είναι οι ήρεμοι, οι πιστοί και οι παραδοσιακοί του ζωδιακού κύκλου. Σύμβολό τους είναι το ζώο του Ταύρου, κι αν κρίνουμε από τον εκρηκτικό χαρακτήρα αυτών των ζώων, τότε εύκολα μπορούμε να αντιληφθούμε και ποια είναι η σκοτεινή πλευρά του ζωδίου. Πεισματάρηδες και ξεροκέφαλοι, οι Ταύροι μπορεί να «κολλήσουν» τόσο πολύ σε κάτι που πιστεύουν ή θεωρούν σωστό, που είναι ικανοί να γίνουν πάρα πολύ σκληροί και απρόβλεπτοι. Αν, μάλιστα, αυτό αφορά προσωπική σχέση ή συνεργασία, τότε είναι πολύ πιθανό να κόψουν απότομα κάθε επαφή μαζί σας, μόνο και μόνο επειδή δεν συμφωνούν μαζί σας.

Η σκοτεινή πλευρά των Διδύμων

Οι Δίδυμοι μπορεί τη μια στιγμή να είναι δημιουργικοί και ευχάριστοι και την άλλη γεμάτη άγχος, στρες και αρνητικές σκέψεις. Γενικά, είναι γνωστοί για το διφορούμενο του χαρακτήρα τους και αυτό σε ένα σημείο είναι και το σκοτεινό κομμάτι τους. Είναι ικανοί να εκθέσουν τον άλλον ανεπανόρθωτα, ειδικά αν αντιληφθούν πως πρόκειται να τους απορρίψει. Μάλιστα, αν βρεθούν κατηγορούμενοι για κάτι (και κυρίως αν είναι ένοχοι για αυτό) θα χρησιμοποιήσουν όποιον τρόπο και μέσο μπορούν για να ρίξουν το φταίξιμο σε άλλους και να βγουν εκείνοι «λάδι».

Η σκοτεινή πλευρά του Καρκίνου

Συναισθηματικοί, ρομαντικοί και άνθρωποι που αγαπούν τη σιγουριά και την οικογένεια. Θα μπορούσε κανείς να πει πως οι Καρκίνοι δεν έχουν πολλά αρνητικά, πέρα από το κυκλοθυμικό του χαρακτήρα τους. Κι όμως, αν και δεν τους φαίνεται, μπορούν να γίνουν αρκετά κουτσομπόληδες. Βέβαια, και εδώ θα μιλήσουν για εκείνους που δεν γνωρίζουν. Τα δικά τους άτομα, άλλωστε, δεν κάνουν τίποτα κακό και είναι πάντα σωστά. Οι άλλοι, όμως, οι άγνωστοι, δεν θα γλιτώσουν από τα σχόλιά τους.

Διαβάστε τη συνέχεια…



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35