«Τα Μεγάλα Κόκκινα Κρασιά» επιστρέφουν… σε νέο χώρο

«Τα Μεγάλα Κόκκινα Κρασιά» επιστρέφουν… σε νέο χώρο

Η 7η εκδήλωση γευσιγνωσίας «Μεγάλα Κόκκινα Κρασιά» έρχεται το πρώτο Σάββατο του Δεκεμβρίου σε νέο χώρο.

Λάτρεις του κρασιού ετοιμάζονται ήδη για το μοναδικό οινικό event του FNL με τη Vinetum, τα «Μεγάλα Κόκκινα Κρασιά» που θα πραγματοποιηθεί στις 4/12 από τις 11.00 έως τις 20.00, στον πετρόχτιστο Πύργο Πετρέζα, που θυμίζει... Τοσκάνη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, στο υπέροχο αυτό περιβάλλον, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε 168 σπουδαία ερυθρά κρασιά από 30 ελληνικά και 46 ξένα οινοποιία, με περισσότερα από το 30% των κρασιών της εκδήλωσης να προσφέρονται προς δοκιμή δωρεάν. Η είσοδος στην εκδήλωση κοστίζει 40 ευρώ (10 το εισιτήριο και 30 μια δέσμη 10 κουπονιών) που εξαργυρώνονται σε σταντ για τη δοκιμή των πιο ακριβών κρασιών).

Οι γευσιγνωσίες θα πραγματοποιηθούν με κρυστάλλινα ποτήρια Riedel, η χρήση των οποίων απαιτεί εγγύηση 10 ευρώ, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα λειτουργήσει και pop-up εστιατόριο και cigar lounge.

Η είσοδος θα επιτραπεί αποκλειστικά σε όσους έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης covid-19, ενώ θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ώστε να απολαύσετε το κρασί σας με ασφάλεια.

Info

Μεγάλα Κόκκινα Κρασιά www.FineRedWines.gr

Πύργος Πετρέζα

30χλμ Σπάτων-Πικερμίου

στις 4/12 11.00-20.00

είσοδος 40 ευρώ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35