Κάνε το σπίτι σου να μυρίσει Χριστούγεννα με φυσικό και εύκολο τρόπο!

Κάνε το σπίτι σου να μυρίσει Χριστούγεννα με φυσικό και εύκολο τρόπο!

Η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο σπίτι μας συνθέτεται από πολλά στοιχεία μαζί. Κοινώς δεν είναι μόνο, τα δέντρο, τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες, αλλά και οι μυρωδιές στο σπίτι. Έτσι, λοιπόν, σκεφτήκαμε πως θα έχει ξεχωριστή σημασία για εσένα να κάνεις το σπίτι σου να γεμίσει από όμορφα φυσικά αρώματα, ειδικά στην περίπτωση που έχεις και προσκεκλημένους. Πάρε, λοιπόν, τα κατάλληλα υλικά και δημιούργησε την πιο όμορφη ατμόσφαιρα. Η διαδικασία είναι πανεύκολη και μπορείς να την κάνεις μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ το σπίτι σου θα μοσχομυρίζει σε όλη την περίοδο των γιορτών με τα παρακάτω 3 αρωματικά.

Κανέλα με πορτοκάλια

Πάρε 1-2 πορτοκάλια κομμένα σε φέτες, 3-4 κλωναράκια κανέλας, 1 κουτ. γλυκού γαρίφαλα και αρκετές σταγόνες εκχύλισμα μέντας αρωματικά χώρου. Πρόκειται για μια κλασική χριστουγεννιάτικη μυρωδιά η κανέλα με το πορτοκάλι. Βάζουμε τα υλικά σε ένα άδειο βαζάκι το γεμίζουμε με νερό, και τοποθετούμε το βαζάκι μέσα σε ένα κατσαρολάκι με νερό.

Σιγοβράζουμε το αρωματικό μας και όταν βράσει καλά και βγάζει ατμούς, το βγάζουμε από τη φωτιά και το τοποθετούμε δίπλα σε ένα παράθυρο ή όπου θέλουμε να μυρίσει το υπέροχο άρωμα. Μπορείτε να κάνετε αρκετά βαζάκια…

Διαβάστε τη συνέχεια…



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35