Αριθμολογία: Τι θα φέρει το 2022 σύμφωνα με τον αριθμό του Προσωπικού σας Έτους

Αριθμολογία: Τι θα φέρει το 2022 σύμφωνα με τον αριθμό του Προσωπικού σας Έτους

Κάθε νέα χρονιά αλλάζει ο αριθμός του έτους και κατ’ επέκταση αλλάζει και ο αριθμός του Προσωπικού μας Έτους, ο οποίος προκύπτει από το άθροισμα της ημέρας και του μήνα που γεννηθήκαμε, προσθέτοντας στο τέλος το νέο έτος.

Παγκόσμιο έτος 6

Από το άθροισμα των αριθμών του 2022 προκύπτει ο αριθμός 6 (δηλαδή, 2+0+2+2=6), που έχει να κάνει με την αποδοχή και την ανάληψη ευθύνης. Οπότε, μετά από τις τεράστιες αλλαγές που μας έφερε το 2021 και ο αριθμός 5, ήρθε η ώρα να εγκλιματιστούμε σε έναν νέο ρυθμό, σε μια νέα πραγματικότητα, να γίνουμε πιο ρεαλιστές, πιο προσγειωμένοι, να αποδεχτούμε και να αντιληφθούμε τις καταστάσεις όπως είναι και όχι όπως θα θέλαμε να είναι και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας -προσωπικές και συλλογικές.

Ο αριθμός 6 θέλει πιο σταθερές βάσεις, ευθύνη και ισορροπία σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στις σχέσεις, που όπως φαίνεται θα παίξουν σημαντικό ρόλο μέσα στο 2022. Ίσως συναντήσουμε ανθρώπους που θα λειτουργήσουν με έναν καταλυτικό τρόπο, που μοιραία θα μας βοηθήσουν να μεταμορφωθούμε, να ωριμάσουμε και να εξελιχθούμε. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι όλες οι σχέσεις μας θα είναι ιδανικές και βγαλμένες από τα παραμύθια. Πολλές φορές η ωρίμανση και η εξέλιξη έρχεται μέσα από δυσκολίες και εμπόδια. Το ζητούμενο όμως είναι να μην ωραιοποιούμε τις καταστάσεις, τους ανθρώπους με τους οποίους σχετιζόμαστε και να βλέπουμε το δάσος και όχι το δέντρο. Όλα αυτά δεν αφορούν μόνο τις ερωτικές μας σχέσεις, αλλά και τους φίλους, την οικογένεια και οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο υπάρχει στη ζωή μας. Ήρθε η ώρα να αφήσουμε τους ανταγωνισμούς και να βάλουμε ως προτεραιότητα την ισορροπία.

Στόχοι για το 2022

Ο αριθμός του 2022, δηλαδή το 6, θέλει να υπάρχει ουσία σε ό,τι κάνουμε και όχι βιτρίνα και εντυπωσιασμοί. Θέλει να προσπαθήσουμε για να δημιουργήσουμε κάτι που να έχει αξία, που θα αντέξει στον χρόνο, κάτι που θα έχει γερά θεμέλια. Να μην κάνουμε σχέσεις επιφανειακές για να περνάμε την ώρα μας, αλλά δεσμούς που εξυπηρετούν τις βαθιές μας ανάγκες και μας ενθαρρύνουν να είμαστε αληθινοί και ουσιαστικοί. Ο αριθμός 6 ευνοεί τις νέες σχέσεις, όποτε μπορεί να μας δώσει και την ευκαιρία να μεγαλώσουμε τον κοινωνικό μας κύκλο και να συναναστραφούμε με άτομα που θα μπορούσαν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη ζωή μας και να μας βοηθήσουν να κάνουμε βήματα μπροστά.

Πώς να βρείτε τον αριθμό Προσωπικού Έτους για το 2022

Όπως είπαμε και στην αρχή του κειμένου, βάσει της Πυθαγόρειας Αριθμολογίας οι προσωπικές μας χρονιές προκύπτουν αθροίζοντας τους αριθμούς της ημέρας και του μήνα γέννησης μας και προσθέτοντας το έτος που μας ενδιαφέρει, εν προκειμένω το 2022.

Για παράδειγμα, εάν κάποιος έχει γεννηθεί στις 3/12 οποιασδήποτε χρονιάς  προσθέτουμε αυτούς τους αριθμούς μαζί με το 2022. Δηλαδή 3+1+2+2+0+2+2=12 και μετά το 12 το ξαναπροσθέτουμε για να προκύψει ένας μονοψήφιος αριθμός, δηλαδή 1+2=3. Άρα ο Προσωπικός Αριθμός Έτους είναι το 3.

Παραδείγματα

Εάν τα γενέθλιά σας είναι στις 24/8 οποιασδήποτε χρονιάς προσθέτετε την ημερομηνία σας με το 2022.

Δηλαδή: 2+4+8+2+0+2+2=20 και μετά μειώνεται σε μονοψήφιο προσθέτοντας το 2+0=2. Άρα ο Προσωπικός Αριθμός Έτους είναι το 2.

Εάν τα γενέθλια σας είναι στις 3/1 προσθέτετε την ημερομηνία σας με το 2022.

Δηλαδή: 3+1+2+0+2+2=10 και μετά μειώνετε σε μονοψήφιο, προσθέτοντας το 1+0=1. Άρα ο Προσωπικός Αριθμός Έτους είναι το 1.

Εάν τα γενέθλια σας είναι στις 3/7 προσθέτετε την ημερομηνία σας με το 2022.

Δηλαδή: 3+7+2+0+2+2=16 και μετά μειώνετε σε μονοψήφιο, προσθέτοντας το 1+6=7. Άρα ο Προσωπικός Αριθμός Έτους είναι το 7.

Τι θα φέρει το 2022 σύμφωνα με τον αριθμό του Προσωπικού σας Έτους

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35