Μαθητικός Διαγωνισμός από το Junior Achievement Greece

Μαθητικός Διαγωνισμός από το Junior Achievement Greece

Τον διαδικτυακό Μαθητικό Διαγωνισμό «Καλύτερο Promo Video Εικονικών Επιχειρήσεων 2022» διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Junior Achievement Greece και καλεί το κοινό να ψηφίσει την αγαπημένη του μαθητική «start up»!

Στην πλατφόρμα www.jagreece.org/promovoting που θα είναι ανοιχτή από 28 Φεβρουαρίου έως 11 Μαρτίου 2022, το κοινό θα μπορεί να δει τις συμμετοχές από Γυμνάσια και Λύκεια όλης της Ελλάδας και να ψηφίσει μια φορά έως 3 μαθητικές «επιχειρήσεις». Το έπαθλο για την «Εικονική Επιχείρηση» που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους από το κοινό και τις άλλες ομάδες είναι η απευθείας πρόκρισή της στις 10 Καλύτερες Εικονικές Επιχειρήσεις της χρονιάς και τον Πανελλαδικό Τελικό του 2022.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για το καλύτερο promo video θα ανακοινωθούν σε online live event την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022, στις 16:00, που θα μεταδοθεί στην ιστοσελίδα της ψηφοφορίας και τα social media του JA Greece.

«Ο μαθητικός διαγωνισμός για το καλύτερο promo video είναι σημαντικό ορόσημο στην υλοποίηση του προγράμματος/διαγωνισμού “Εικονική Επιχείρηση”.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετέχουν κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά καλούνται να παρουσιάσουν τώρα τη δουλειά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο διαφημιστικό τους βίντεο, έτσι ώστε να κερδίσουν το ενδιαφέρον και την ψήφο του κοινού και των άλλων ομάδων. Μας έχουν εντυπωσιάσει οι πολύ έξυπνες επιχειρηματικές τους ιδέες, που έχουν έντονη κοινωνική ευαισθησία και η εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει στη δημιουργία των διαφημιστικών τους βίντεο παρά τις δυσκολίες της πανδημίας. Είμαστε βέβαιοι ότι το κοινό θα δυσκολευτεί πολύ να επιλέξει τις 3 που θα ψηφίσει. Ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος και εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία», δήλωσε ο γενικός διευθυντής του JA Greece Αργύρης Τζικόπουλος.

«Η υψηλή ποιότητα της δουλειάς των μαθητών και των μαθητριών μας εντυπωσιάζει κάθε χρόνο και μας παρακινεί να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Σε αυτό το στάδιο βλέπουμε την πρώτη αποτύπωση μιας πολύμηνης δουλειάς, γεγονός που μας δίνει μεγάλη χαρά. Η πανδημία δεν μας επέτρεψε να πραγματοποιήσουμε ούτε φέτος τις Μαθητικές Εμπορικές Εκθέσεις που φιλοξενούνταν κάθε χρόνο στο The Mall Athens και στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη. Παρά τις αντίξοες συνθήκες καταφέραμε πάντως να σταθούμε αντάξιοι της δουλειάς των παιδιών και να διοργανώσουμε το διαγωνισμό Καλύτερο Promo Video διαδικτυακά, με την ελπίδα ότι του χρόνου θα μπορέσουμε και πάλι να βρεθούμε και πάλι διά ζώσης στις Εμπορικές Εκθέσεις», ανέφερε, από την πλευρά της, η υπεύθυνη του προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση» Ελίζα Παυλίδη.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35