Θέσεις εργασίας σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στη Ρόδο

Θέσεις εργασίας σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στη Ρόδο

Μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στη Λίνδο της Ρόδου αναζητά εποχιακό προσωπικό.

Housekeeping – Καμαριέρες για καθαριότητα και τακτοποίηση των δωματίων και των κοινοχρήστων χώρων και την τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας. Συνεχές πρωινό ωράριο

Reception – Νυχτερινός Ρεσεψιονίστ. Απαιτείται υπευθυνότητα, τυπικότητα και ευγένεια, άριστη γνώση αγγλικών (δεύτερη γλώσσα επιθυμητή), γνώσεις τιμολόγησης, ελέγχου λογαριασμών και κλεισίματος ημέρας, με προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Ωράριο, 00:00 – 08:00.

Κουζίνα – Ζαχαροπλάστης Β’ με ανάλογη προϋπηρεσία, γνώσεις διαχείρισης υλικών, παρουσίασης και τεχνικών εφαρμογών, για συνεργασία με τον προϊστάμενο κουζίνας, με εφαρμογή των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων. Ωράριο πρωινό.

Κουζίνα – Μάγειρας Α’ ζεστής κουζίνας με ανάλογη προϋπηρεσία, γνώσεις διαχείρισης υλικών, παρουσίασης και τεχνικών εφαρμογών, για συνεργασία με τον προϊστάμενο κουζίνας, με εφαρμογή των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων. Υπεύθυνος βάρδιας. Ωράριο απογευματινό.

Κουζίνα – Μάγειρας Β΄ κρύας κουζίνας με ανάλογη προϋπηρεσία, γνώσεις διαχείρισης υλικών, παρουσίασης και τεχνικών εφαρμογών, για συνεργασία με τον προϊστάμενο κουζίνας, με εφαρμογή των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων. Ωράριο απογευματινό.

Εστιατόριο / Σερβιτόρος Β’ με γνώσεις αγγλικής γλώσσας (επιθυμητή δεύτερη γλώσσα), ανάλογη προϋπηρεσία, ευγένεια, τυπικότητα και τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας. Ωράριο συνεχές πρωινό ή απογευματινό.

Η επιχείρηση παρέχει συνεχή εκπαίδευση, διαμονή, σίτιση, στολή εργασίας και ικανοποιητικές αποδοχές.

Εάν σας ενδιαφέρουν οι θέσεις και θεωρείτε ότι προσιδιάζουν στο επαγγελματικό σας προφίλ, μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  με την ένδειξη στο θέμα "Κωδικός θέσης 90" και αναφορά στη συγκεκριμένη ειδικότητα. Προσοχή! Στο θέμα του μηνύματός σας θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά ο κωδικός της θέσης. Σε αντίθετη περίπτωση το βιογραφικό σας δεν μπορεί να αξιοποιηθεί.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35