Όταν η καινοτομία μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά σε ένα βιώσιμο αύριο

Όταν η καινοτομία μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά σε ένα βιώσιμο αύριο

Μία νέα πολυσυσκευασία, εύκολη στη χρήση και περιβαλλοντικά υπεύθυνη παρουσιάζει η Coca-Cola στην Ελλάδα.

Τα τελευταία χρόνια, το θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία για όλους. Από τους καταναλωτές και χιλιάδες φορείς και επιστήμονες ανά τον κόσμο, μέχρι τις μεγάλες εταιρείες σε όποιον τομέα κι αν δραστηριοποιούνται ανεξαρτήτως κλάδου, μεγέθους, χώρας και αντικειμένου.

Η κυκλική οικονομία είναι μια έννοια που ακούμε συχνά, σε σχέση με το τι μπορεί να κάνει καθένας από εμάς, καθημερινά, για να στηρίξει την προσπάθεια μείωσης του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της ανθρώπινης δραστηριότητας στον πλανήτη. Η ουσία είναι πως μόνο μέσα από τη συνολική προσπάθεια των ανθρώπων και των ίδιων των εταιρειών και των brands, μπορούμε να φέρουμε πραγματική αλλαγή και να διεκδικήσουμε έναν κόσμο χωρίς απορρίμματα για τις επόμενες  γενιές.

Η Coca-Cola στην Ελλάδα παρουσιάζει τη νέα πρωτοποριακή συσκευασία KeelClip™

Το παράδειγμα προς αυτή την κατεύθυνση έρχεται να δώσει η Coca-Cola στην Ελλάδα (Coca-Cola Τρία Έψιλον και Coca-Cola Hellas) παρουσιάζοντας τη νέα πρωτοποριακή συσκευασία KeelClip™ στις πολυσυσκευασίες αλουμινίου, με την οποία καταργεί την πλαστική μεμβράνη και μειώνει τη χρήση του πλαστικού κατά 540 τόνους ετησίως*. Η νέα συσκευασία,  που εμφανίζεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, είναι από 100% ανακυκλώσιμο χαρτόνι, ελαφριά και πρακτική και επιτρέπει τη χρήση λιγότερων υλικών συσκευασίας συνολικά.

Οι νέες αυτές συσκευασίες παράγονται στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στο Σχηματάρι Mega Plant της Coca-Cola Τρία Έψιλον, μετά την επένδυση ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ στην παραγωγική μονάδα. Η επένδυση αυτή υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνολικής στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης της εταιρείας, υπογραμμίζοντας για μια ακόμα φορά τη δέσμευσή της για «Έναν Κόσμο Χωρίς Απορρίμματα».

Πηγή: https://youfly.com/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35