Τα 10 φυσικά σημάδια που εμφανίζει μια αγχώδης διαταραχή

Τα 10 φυσικά σημάδια που εμφανίζει μια αγχώδης διαταραχή

Παρότι το άγχος είναι μια ψυχολογική διαταραχή, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως τα συναισθήματά μας είναι στενά συνυφασμένα με τη φυσική μας υγεία, και έχει άμεση επίδραση σε αυτά.

Μια αγχώδης διαταραχή είναι μια ψυχολογική διαταραχή, μια αναμενόμενη ακούσια ανταπόκριση σε εσωτερικά ή εξωτερικά ερεθίσματα, όπως οι σκέψεις και οι καθημερινές καταστάσεις.

Έχει να κάνει με μια ομάδα φυσικών και πνευματικών αντιδράσεων που έχουν την τάση να εμφανίζονται όταν βιώνουμε επικίνδυνες και αγχωτικές καταστάσεις. Ωστόσο, μπορεί να οφείλεται ακόμη και σε ορμονικές αλλαγές.

Εμφανίζεται με διαφορετικούς τρόπους σε κάθε άτομο. Έχει να κάνει με το σώμα του και με τη δυνατότητα ελέγχου των συναισθημάτων του. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι προσωρινή. Όμως, για κάποιους ασθενείς εξελίσσεται σε ένα επαναλαμβανόμενο και χρόνιο πρόβλημα.

Το χειρότερο με αυτή την κατάσταση είναι πως πολλοί αγνοούν το γεγονός ότι τη βιώνουν και δεν λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα για να βάλουν ένα τέλος στις βλαβερές της επιπτώσεις.

Για τον λόγο αυτό, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τα προειδοποιητικά σημάδια και να είμαστε σε εγρήγορση, ακόμη και αν φαίνονται φυσιολογικά.

Σήμερα, θα θέλαμε να μοιραστούμε τα 10 κύρια σημάδια και έτσι να σας βοηθήσουμε να φροντίσετε τον εαυτό σας προτού μετατραπούν σε σοβαρό πρόβλημα.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35