Η Wind φεύγει, η Nova έρχεται στην κινητή τηλεφωνία

Η Wind φεύγει, η Nova έρχεται στην κινητή τηλεφωνία

Στο τελικό της στάδιο μπαίνει η ενοποίηση της Wind με τη Nova, μετά την εξαγορά της πρώτης από το United Group πριν μερικούς μήνες. Έχοντας ήδη αποκτήσει κοινή διοικητική πυραμίδα, ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας και η συνδρομητική πλατφόρμα ανακοίνωσαν ότι θα συγχωνευτούν μέχρι το τέλος του έτους, και θα λειτουργούν κάτω από μια νέα εταιρεία η οποία θα λειτουργεί με το όνομα της Nova.

Κάτι που, πρακτικά, σημαίνει τέλος εποχής για την Wind Ελλάς μετά από 15 χρόνια.

Στόχος του United Group είναι να δημιουργηθεί ο δεύτερος μεγαλύτερος πάροχος σταθερής και συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα, μετά την Cosmote. Επιπλέον, μέσα στα επόμενα χρόνια ανακοινώθηκε ότι θα γίνουν επενδύσεις στη Nova ύψους 1,3 δισεκατομμυρίων ευρώ, που περιλαμβάνουν την επέκταση του δικτύου οπτικών ινών στο σπίτι και την πανελλαδική κάλυψη του 5G.

«Η Nova και η Wind βρίσκονται στην τελική ευθεία για τη συγχώνευσή τους σε μια εταιρική οντότητα, υπό το όνομα Nova. Με πολυετή και πολυσχιδή εμπειρία στους τομείς των τηλεπικοινωνιών και του τηλεοπτικού θεάματος, με σημαντικές επενδύσεις, αλλά και με πελατοκεντρική φιλοσοφία, είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε καινοτόμες υπηρεσίες σε καταναλωτές και επιχειρήσεις, συμβάλλοντας ουσιαστικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Wind και της Nova, Παναγιώτης Γεωργιόπουλος.

Πηγή: https://www.e-tetradio.gr/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35