Οφθαλμαπάτη αποκαλύπτει ποιο είναι το λιγότερο ελκυστικό σας χαρακτηριστικό...

Οφθαλμαπάτη αποκαλύπτει ποιο είναι το λιγότερο ελκυστικό σας χαρακτηριστικό...

Αυτό που βλέπετε πρώτο στην εικόνα αποκαλύπτει το λιγότερο ελκυστικό στοιχείο του χαρακτήρα σας

Μια οφθαλμαπάτη που έγινε πρόσφατα viral στο διαδίκτυο φέρεται να αποκαλύπτει ποιο στοιχείο του χαρακτήρα μας μάς καθιστά περισσότερο… αντιπαθείς!

Κοιτάξτε καλά:

Αν το μάτι σας έπεσε πρώτα στον κύριο με το μουστάκι – ο οποίος, παρεμπιπτόντως, δεν είναι άλλος από τον θεατρικό συγγραφέα Ουίλιαμ Σαίξπηρ – αυτό σημαίνει ότι έχετε αυτοπεποίθηση, κάτι που από μόνο του δεν είναι καθόλου κακό.

Από την άλλη, η υπερβολική αυτοπεποίθηση πολλές φορές συνεπάγεται μεγάλο εγωισμό και αυτό ακριβώς μπορεί να βρίσκουν ενοχλητικό σε εσάς οι γύρω σας. Παραδόξως, η διογκωμένη αίσθηση του «εγώ» μερικές φορές δείχνει ότι η αυτοπεποίθησή μας δεν είναι πραγματική, λένε οι ειδικοί, αλλά απόρροια…έλλειψης αυτοπεποίθησης! Σε κάθε περίπτωση, το να επιβάλετε τις απόψεις και τις σκέψεις σας στους άλλους συνέχεια, τους κάνει να απομακρύνονται από εσάς. Ίσως είναι καιρός να χαλαρώσετε λιγάκι.

Πάμε παρακάτω:

Αν παρατηρήσατε πρώτη την κοπέλα που είναι ξαπλωμένη στα δεξιά, αυτό σημαίνει ότι διακατέχεστε από προχειρότητα και επιπολαιότητα, σε αρκετά πράγματα που ίσως κάνετε. Η ακαταστασία και η αποδιοργάνωσή σας μπορεί να κουράζει και να απωθεί τον κόσμο γύρω σας.

Αν, τώρα, είδατε πρώτο τον άνδρα με το τουρμπάνι στα αριστερά, αυτό δείχνει ότι είστε ζηλιάρης άνθρωπος. Η υπέρμετρη ζήλεια μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα, ειδικά στις ρομαντικές σας σχέσεις, και να κάνει τους γύρω σας να νιώσουν άβολα, ή εσάς να χάσετε την εμπιστοσύνη τους.

Τέλος, αν το πρώτο πράγμα που προσέξατε ήταν το τριαντάφυλλο μπροστά και δεξιά, αυτό σημαίνει ότι η αφέλειά σας είναι το λιγότερο ελκυστικό σας χαρακτηριστικό. Στις σχέσεις σας με τους άλλους χρειάζεται να σκέφτεστε λίγο περισσότερο, προτού μιλήσετε και αρχίσουν τα μπερδέματα…

Πηγή: https://eleftherostypos.gr/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35