10 Event στην Αθήνα που πρέπει να πας αυτόν τον Σεπτέμβριο

10 Event στην Αθήνα που πρέπει να πας αυτόν τον Σεπτέμβριο

Συναυλίες, φεστιβάλ, εκθέσεις και ξεχωριστές νύχτες πρεμιέρας!

Ο μήνας που όλοι επιστρέφουμε στη βάση μας είναι αυτός εδώ, ο Σεπτέμβριος! Οι διακοπές δίνουν τη σκυτάλη στη ζωή στην πόλη και η ζωή στην πόλη αυτήν την περίοδο έχει πολλά και ωραία πράγματα! Έχει ξεχωριστές συναυλίες, έχει αγαπημένα φεστιβάλ, έχει νύχτες πρεμιέρας και αρκετά ακόμα σημαντικά γεγονότα!

Η παρακάτω λίστα έχει events που θα λάβουν χώρα στην Αθήνα αυτόν τον μήνα και σου προτείνουμε να βρεθείς για να περάσεις καλά!

50ο Φεστιβαλ Βιβλίου

Φέτος κλείνει τα 50 του χρόνια και έχει συμβολικό χαρακτήρα! Αν αγαπάς τα βιβλία η βόλτα στο Ζάππειο είναι απαραίτητη! Το αγαπημένο μας φεστιβάλ φέτος γιορτάζει με τις περισσότερες συμμετοχές εκδοτών και συγγραφέων από κάθε άλλη χρονιά αλλά και με μια σειρά εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

2 Σεπτεμβρίου – 18 Σεπτεμβρίου 2022

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Πέμπτη: 18:00-22:30 / Παρασκευή & Σάββατο: 18:00-23:00 / Κυριακή: 10:30-15:00 & 18:00-22:30.

Φεστιβάλ Κολωνού: Το φεστιβάλ πολιτισμού και ψυχαγωγίας που έγινε θεσμός από το αθηναϊκό κοινό, επιστρέφει δυναμικά την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, στην ιστορική γειτονιά της πόλης, στον καταπράσινο λόφο του Ιππίου Κολωνού. Οι Αθηναίοι θα υποδεχθούμε και φέτος το φθινόπωρο ποιοτικά κι ευχάριστα, με θέατρο και μουσική, μέσα από το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που επιμελείται ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

https://www.e-daily.gr/agenda/217846/10-event-stin-athina-pou-prepi-na-pas-ayton-ton-septemvrio 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35