Σαλάτα με Τριβέλι γλυκόξινο

Σαλάτα με Τριβέλι γλυκόξινο

ΣΥΝΤΑΓΗ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ THE ANTHOLOGY OF GREEK GASTRONOMY

Υλικά για 4 ατομικές σαλάτες:

4 κουταλιές της σούπας Μαρμελάδα πράσινης ελιάς με πορτοκάλι – BELLISIMO 330 γρ

Τριβέλι με αλεύρι φακής και ρεβυθιού – GAIA GREEK

9 Ελιές Χαλκιδικής με αγγουράκι άνθος - GAIA OLIVES

3 κουταλιές της σούπας Πετιμέζι – KASKOUTAS

30 γρ ψιλοκομμένος μαϊντανός

30 γρ ψιλοκομμένος άνηθος

100 γρ σπανάκι

3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

4 κουταλιές της σούπας ανθότυρο

8 κουταλιές της σούπας ανθότυρο με μπούκοβο

Αλάτι

Πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε σε αλατισμένο νερό το τριβέλι. Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό, τον άνηθο και το σπανάκι. Σ΄ ένα μπολ βάζουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, άνηθο και σπανάκι σ΄ ένα μπολ και το ενώνουμε με το τριβέλι. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το ανθότυρο λίγο αλατάκι και πιπεράκι κι ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά. Προσθέτουμε τις ελιές κομμένες σε ροδέλες και το πετιμέζι. Χωρίζουμε τη σαλάτα σε τέσσερα ίσα μέρη, κατά προτίμηση με τσέρκι και βάζουμε μια στρώση από ανθότυρο με μπούκοβο. Γαρνίρουμε με ελιές σε ροδέλες και μια ή δυό κουταλιές της σούπας μαρμελάδα πράσινης ελιάς με πορτοκάλι - κάθε σαλάτα.

 

DSC 2753

Ελένη Ψυχάρη

Τεχνικός μαγειρικής τέχνης - Αρχιμάγειρας[Chef]

Εισηγήτρια σε:

Σεμινάρια{Μεσογειακής κουζίνας, μαγειρευτά, Γενικής Κουζίνας, Τεχνική με ψάρια, PASTA FRESCA, φρέσκα ζυμαρικά}. Πτυχίο Gourmet techniquer in culinary arts.[PEARSON & ENGLAND]

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΡΑ 18 ΕΤΩΝ

Μεγάλη εμπειρία στη ζαχαροπλαστική.

Ελληνική Μεσογειακή κουζίνα - Δημιουργική Open Kitchen - Ala carte - Mπουφέ - Κρητική κουζίνα - Επτανήσια κουζίνα - Brunch - Finger Food - Ψάρια & Θαλασσινά.

Α' Μάγειρας Chef, γενικών καθηκόντων, δημιουργία μενού, παραγωγή Catering & Δεξίωσης, Sous - Chef, on board.

Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Περιστερίου.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35