Οι 9 συμβουλές για να κρατήσετε το σπίτι σας ζεστό…

Οι 9 συμβουλές για να κρατήσετε το σπίτι σας ζεστό…

Δείτε πώς με κάποιους απλούς τρόπους μπορείτε να έχετε την επιθυμητή θερμοκρασία όταν έξω κάνει παγωνιά και η θερμότητα να μην δραπετεύει.

Τα εννέα «μυστικά»:

1.Όταν δεν χρησιμοποιείτε κάποια δωμάτια κλείστε τα ώστε να μην κυκλοφορεί ο κρύος αέρας.

2. Τοποθετείστε αλουμινόχαρτο πίσω από τα σώματα του καλοριφέρ που βρίσκονται σε εξωτερικούς τοίχους.

3. Μεγάλες απώλειες θερμοκρασίας έχουμε από την καμινάδα. Μια καλή λύση είναι να εμποδίσουμε τον κρύο αέρα να διεισδύσει στο σπίτι είτε με το κλείσιμο με ένα ειδικό μπαλόνι είτε με μια μόνιμη κατασκευή.

4. Η φορά με την οποία κινούνται οι ανεμιστήρες πρέπει να αλλάζει ανάλογα με την εποχή, εάν θέλετε να τους χρησιμοποιείτε τον χειμώνα για να στέλνουν τον θερμό αέρα προς τα κάτω πρέπει να κινούνται με τη φορά του ρολογιού.

5. Βγάλτε τις ξύλινες επενδύσεις από τα καλοριφέρ ή φροντίστε να ανοίξετε καλές διόδους διαφυγής της θερμότητας. Μην κρεμάτε και μην τοποθετείτε μπροστά στα σώματα ρούχα.

6. Στρώστε στο σπίτι όσα περισσότερα χαλιά μπορείτε καθώς εμποδίζουν τον κρύο αέρα να ανεβαίνει από το πάτωμα στο δωμάτιο

7. Για να μειώσετε τις απώλειες θερμότητας από τα παράθυρα βάλτε χοντρές κουρτίνες με θερμαντική επένδυση ή κουρτίνες μπάνιο από PVC

8. Κλείστε τον εξαερισμό στο μπάνιο ή στην κουζίνα όταν δεν μαγειρεύετε.

9. Η όποια απώλεια θερμότητας από τους τοίχους μπορεί να μειωθεί καλύπτοντάς τους με καθρέφτες ή πίνακες. ακόμη και ένα χοντρό πόστερ μπορεί να κάνει τη διαφορά μέσα στο σπίτι κατά έναν ή δύο βαθμούς.

Πηγή: https://ourlife.gr/Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35