Ποια είναι η φάση των 15χρονων τώρα; Έχουμε εικόνα από τη ζωή τους;

Ποια είναι η φάση των 15χρονων τώρα; Έχουμε εικόνα από τη ζωή τους;

Αναρωτιέσαι τι στο καλό κάνουν τα σημερινά 15χρονα; Έλα να κάτσεις να στα πούμε όλα χαρτί και καλαμάρι.

Είσαι από εκείνους που θες να κάτσεις με τη νεολαία, αλλά διστάζεις γιατί νιώθεις ότι το χάσμα είναι τεράστιο; Είναι, δεν θα σου πούμε ψέματα. Αν καίγεσαι όμως να μάθεις τι τους αρέσει, πώς ντύνονται, τι ακούνε και πώς συμπεριφέρονται κάτσε τουλάχιστον μαζί μας εδώ, να ξαποστάσεις λίγο.

Θέλοντας και εμείς να μάθουμε ποια είναι τελοσπάντων η φάση για ένα πιτσιρίκι 15 ετών σήμερα, ρωτήσαμε γονείς, δασκάλους αλλά και τα ίδια τα 15χρονα και μάθαμε ενδιαφέροντα πραγματάκια.

TRANNOS και άγιος ο Θεός

Η ελληνική trap είναι σταθερά πρώτη στην προτίμηση των πιτσιρικάδων αυτής της ηλικίας, μαζί με το ελληνικό χιπ χοπ. TRANNOS, Thug Slime, Rack και Ricta είναι μερικοί μόνο από τους τράπερ που μονοπωλούν τα ηχεία ή τα ακουστικά τους. Θα ακούσουν και ΛΕΞ φυσικά, αλλά η πλειοψηφία πάει με το πλοίο των εμπορικών χιτ που άδουν οι έλληνες τράπερ. Στα ξένα ακούσματα κυριαρχούν καλλιτέχνες όπως ο Danny Gambino (πάλι καλά), ο βρετανός Central Cee και o καλιφορνέζος Yeat.

Ποια Jeans;

Τα πιτσιρίκια κυρίως φοράνε πλέον αθλητικά, φόρμες, φούτερ και καπέλο σε μαύρο χρώμα, κυρίως τα αγόρια. Δυνατά παίζουν και τα τσαντάκια τα οποία έχουν επανέλθει στη μόδα, ίσως λόγω των τράπερ, ενώ το γυαλί – τζαμαρία του TRANNOS κάνει θραύση, καγκουροστύλ δηλαδή, πλήρως απενοχοποιημένο. Jeans και πουκάμισα αγνοούνται, ενώ αν δεν επιλέξουν να φορέσουν φόρμες, τα παντελόνια cargo είναι επίσης αγαπημένα τους.

Τα κορίτσια ακολουθούν το ίδιο σπορ ντύσιμο, προτιμώντας τα κολάν, ενώ το «κοιλιά έξω λοιπόν» παίζει σταθερά, το ίδιο και τα φαρδιά τζιν. Θα έλεγε κανείς πως επαναφέρουν με τον δικό τους τρόπο τη μόδα των 90s, με oversized φούτερ, chokers και ζακέτες με κουκούλες. Τα Nike Jordan και τα Tech Fleece κάνουν χαμό και στα δύο φύλα, το ίδιο και τα Air Force (αγόρια) και τα Nike Tn (κορίτσια).

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35