«Market pass»: Διπλές και τριπλές πληρωμές τον Μάρτιο

«Market pass»: Διπλές και τριπλές πληρωμές τον Μάρτιο

Η εφαρμογή για την επιδότηση «market pass» αναμένεται να ανοίξει στο διάστημα από 15 έως 20 Φεβρουαρίου, στην πλατφόρμα vouchers.gov.gr - Βήμα-βήμα οι οδηγίες για τη νέα επιδότηση…

Παράταση της επιδότησης «market pass» για τουλάχιστον δύο-τρεις μήνες αρχικά, ή έως και τα τέλη του έτους, εξετάζει η κυβέρνηση. Αυτή θα είναι και η λύση, για να μην χαθούν χρήματα που θα έχουν πιστωθεί στην άυλη κάρτα, αλλά δεν θα έχουν καταναλωθεί έως 31 Αυγούστου.

Πριν καν ξεκινήσει η εφαρμογή του μέτρου, η διατήρηση των διεθνών τιμών του φυσικού αερίου σε χαμηλά επίπεδα δημιουργούν νέα δεδομένα, καθώς οδηγούν σε «ξεφούσκωμα» των επιδοτήσεων των τιμολογίων ηλεκτρικού ρεύματος, εξέλιξη που επιτρέπει στην κυβέρνηση να μεταφέρει πόρους για μέτρα στήριξης στην κλάδο της διατροφής.

Η εφαρμογή για την επιδότηση «market pass» αναμένεται να ανοίξει στο διάστημα από 15 έως 20 Φεβρουαρίου, στην πλατφόρμα vouchers.gov.gr. Οι ενδιαφερόμενοι δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν λογιστή, αφού θα μπορούν να κάνουν την αίτηση μόνοι τους ή μεταβαίνοντας και σε ΚΕΠ –ή και εξουσιοδοτώντας άλλο πρόσωπο.

Σε πρώτη φάση τουλάχιστον, το Market Pass θα έχει διάρκεια μέχρι τέλος Ιουλίου. Η πρώτη πληρωμή τον Μάρτιο. Και θα είναι «διπλή», γιατί θα περιλαμβάνει και το επίδομα του μηνός Φεβρουαρίου.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35