Porsche 911 Dakar: Πρόκειται για μια ειδική έκδοση του γνωστού μοντέλου - Κοστίζει 222.020 ευρώ

Porsche 911 Dakar: Πρόκειται για μια ειδική έκδοση του γνωστού μοντέλου - Κοστίζει 222.020 ευρώ

Η Porsche αποκάλυψε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες 2022 την καινούργια 911 Dakar. Πρόκειται για μια ειδική έκδοση του γνωστού μοντέλου, η οποία είναι κατάλληλη και για κίνηση εκτός δρόμου.

Προγραμματίσθηκε να δημιουργηθούν μόνο 2.500 μονάδες από αυτό το πανάκριβο αυτοκίνητο ειδικών προδιαγραφών, που θυμίζει την πρώτη νίκη της Porsche στο Ράλι Παρίσι-Ντακάρ του 1984.

Αυτή η σημαντική νίκη σηματοδότησε επίσης τη γέννηση της τετρακίνησης στην Porsche 911. Η νέα 911 Dakar προσφέρεται εξάλλου και με ένα προαιρετικό πακέτο σχεδίασης Rallye, που θυμίζει αυτό το εμβληματικό αυτοκίνητο.

Η πρώτη εντυπωσιακή λεπτομέρεια της Porsche 911 Dakar είναι η απόσταση από το έδαφος, η οποία είναι 50 χιλιοστά υψηλότερη από αυτή μιας 911 Carrera με σπορ ανάρτηση. Το σύστημα ανύψωσης μπορεί να ανυψώσει το μπροστινό και το πίσω άκρο κατά 30 επιπλέον χιλιοστά. Η απόσταση από το έδαφος και η γωνία ράμπας ανταγωνίζονται εκείνα τα ανάλογα μεγέθη των συμβατικών SUV. Το σύστημα ανύψωσης δεν χρησιμοποιείται μόνο για αργή διέλευση εμποδίων, αλλά αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του αναβαθμισμένου πλαισίου. Η ρύθμιση «υψηλού επιπέδου» είναι διαθέσιμη για περιπέτειες εκτός δρόμου με ταχύτητες έως και 170 χλμ./ώρα. Πάνω από αυτή την ταχύτητα, το αυτοκίνητο χαμηλώνει αυτόματα στο κανονικό του επίπεδο.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35