Πες μου τι ώρα γεννήθηκες… να σου πω ποιος είσαι!

Πες μου τι ώρα γεννήθηκες… να σου πω ποιος είσαι!

Η ώρα γέννησής μας είναι σημαντική, αφού προσδιορίζει τις επιδιώξεις μας, τους στόχους μας και κατά κάποιον τρόπο την τύχη μας. Η ώρα γέννησης του κάθε παιδιού επηρεάζει ανάλογα και το οικογενειακό του περιβάλλον. Ακόμα και αν δεν γνωρίζετε την ακριβή ώρα γέννησής σας, αλλά μόνο κατά προσέγγιση, μπορείτε να δείτε σε ποια κατηγορία ανήκετε.

Η ώρα γέννησης προσδιορίζει την προσωπικότητα

Αν έχετε γεννηθεί από τις 00.00 τα μεσάνυχτα έως τις 12.00 το μεσημέρι: Ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που παίρνουν την ζωή τους στα χέρια τους. Δεν επιδιώκετε να αποκτήσετε συναναστροφές για να θριαμβεύσετε. Ειδικότερα αν έχετε γεννηθεί από τις 6.00 το πρωί ως τις 12.00 το μεσημέρι, ανήκετε στην κατηγορία των ιδιαίτερα ταλαντούχων. Εξελίσσεστε γρήγορα και πετυχαίνετε πιο εύκολα από ότι αυτοί που γεννιούνται από τις 00.00 έως τις 6.00 π.μ.

Τα άτομα που έχουν γεννηθεί από τις 12.00 μ.μ. έως τις 12.00 τα μεσάνυχτα συνδέονται με την ευημερία των άλλων, και η επιτυχία έρχεται μέσω των άλλων, (είτε του γάμου, είτε συνεταίρου). Ειδικότερα οι γεννημένοι από τη 1.00 μ.μ. έως τις 7.00 μ.μ. έχουν καλύτερη κοινωνική και προσωπική ζωή σε σχέση με αυτούς που γεννώνται μετά τις 7.00 μ.μ.

Μεταξύ της 9.00 μ.μ. και τις 4.00 π.μ. γεννιούνται οι άνθρωποι που είναι αρκετά εσωστρεφείς και έχουν λίγο ενδιαφέρον για την δημόσια ή κοσμική ζωή, ενώ η ίδια ώρα από 9.00 π.μ. έως 4.00 μ.μ. ανήκει στην κατηγορία των εξωστρεφών ατόμων στους οποίους δίνονται περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες να γίνουν ηγέτες τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Από τις 10.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι εστιάζεται η μεγαλύτερη ηλιακή ενέργεια που αναπτερώνει τους ανθρώπους να κατακτήσουν υψηλά κοινωνικά επίπεδα και να φτάσουν στην κορυφή της επιχειρηματικής ή και πολιτικής δραστηριότητας, ενώ από τις 10.00 το βράδυ έως τη 1.00 τα ξημερώματα συναντούμε τον μεγαλύτερο αριθμό εκείνων που χαίρονται να μένουν σπίτι, και συνήθως αποκτούν κοινωνική αναγνώριση σε μεγαλύτερη ηλικία.

Γεννήσεις που συμβαίνουν από 00.00 τα μεσάνυχτα έως τις 2.00 π.μ. καθώς και από 12.00 μ.μ. έως 2.00 μ.μ. συνδέονται με ανθρώπους με αξιοσημείωτη πνευματική ικανότητα και δυνατότητα να διαπρέψουν στον τομέα μεταφορών και επικοινωνιών.

Αυτοί που γεννήθηκαν από 00.00 – 02.00 π.μ. μπορούν να διεκδικήσουν το κύρος τους μέσα από συγγραφή, ενώ αυτοί που γεννήθηκαν από 12.00 έως 2.00 μ.μ. ξεχωρίζουν από την δραστηριότητά τους στην φιλοσοφία και στην ανώτερη μόρφωση, καθώς επίσης και για την ικανότητά τους σε αλλοδαπές εταιρείες στην χώρα τους. Και οι δυο κατηγορίες πρέπει να προσέχουν να μην πέσουν σε «πνευματικό ναρκισσισμό».

Από 02.00 – 4.00 π.μ. είναι οι άνθρωποι των οικονομικών. Δεν σημαίνει ότι δεν έχουν δυσκολίες και συχνά ξοδεύουν μεγάλα ποσά, όμως, έχουν την μαγική ικανότητα να εξισορροπούν τα έξοδά τους, με τα έσοδά τους. Το ίδιο μπορούμε να πούμε και γι’ αυτούς που γεννιούνται από 2.00 – 4.00 μ.μ. με τη διαφορά ότι σε αυτή την κατηγορία το άτομο χρειάζεται να εξαρτάται από κάποιον ή να συναναστρέφεται με κάποιον προκειμένου να εξασφαλίσει αγαθά και χρήματα, πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει στην περίπτωση αυτών που γεννιούνται το ξημέρωμα.

Οι γεννημένοι από 4.00 – 6.00 π.μ. αντιπροσωπεύουν ένα μεγάλο μέρος ανθρώπων που εστιάζουν την ενέργειά τους στο να επιβεβαιώσουν την προσωπικότητά τους και πετυχαίνουν με τις δικές τους προσπάθειες, ενώ αυτοί που γεννιούνται από 4.00 – 6.00 μ.μ. κάνουν προσπάθειες για να αναγνωριστούν. Στο δεύτερο γκρουπ ανήκει η κατηγορία των επιτυχημένων και δυνατών ανθρώπων (έμποροι, επιχειρηματίες, κλπ.), κυρίως με την υποστήριξη των συναναστροφών τους.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35