Θέσεις εργασίας... βγαλμένες από ταινία: Εταιρείες παραγωγής προσλαμβάνουν προσωπικό

Θέσεις εργασίας... βγαλμένες από ταινία: Εταιρείες παραγωγής προσλαμβάνουν προσωπικό

Οι δημοφιλείς εταιρείες παραγωγής ταινιών, Warner Bros. Entertainment Inc και Sony Pictures Entertainment Inc, προσλαμβάνουν προσωπικό.

Οι εταιρείες που επί δεκαετίες προσφέρουν ψυχαγωγία σε μικρούς και μεγάλους, προσλαμβάνουν προσωπικό σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Λίγα λόγια για τις εταιρείες

Η Warner Bros. Entertainment Inc., κυρίως γνωστή ως Warner Bros. (Αδελφοί Γουόρνερ), γνωστή και με τα αρχικά της WB, είναι μια αμερικανική εταιρεία κινηματογραφικής παραγωγής έργων, που εδρεύει στο Μπέρμπανκ, στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, και έχει δημιουργήσει εκατοντάδες κινηματογραφικά έργα ζωντανής δράσης και κινουμένων σχεδίων, με διάσημους ηθοποιούς σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι θυγατρική της Warner Bros. Discovery και ιδρύθηκε το 1923 απο τα αδέρφια Άλμπερτ, Τζακ, Χάρι και Σαμ Γουόρνερ.

Η Warner Bros. εμπεριέχει και άλλες εταιρείες του θεάματος όπως είναι η Warner Bros. Television, η Warner Home Video, η New Line Cinema, η Castle Rock Entertainment, η Turner Entertainment, η Dark Castle Entertainment, η DC Comics, το Cartoon Network Studios, και το The CW Television Network.

Η ίδια η εταιρεία έχει δηλώσει ότι προτιμά να αποκαλείται Warner Bros. παρά Warner Brothers.

Η επίσημη μασκότ της εταιρίας είναι ο Μπάγκς Μπάνι, χαρακτήρας της σειράς Looney Tunes.

Η Sony Pictures Entertainment Inc. (γνωστή επίσης και ως Sony Pictures) είναι αμερικανική εταιρεία παραγωγής και διανομής κινηματογραφικών ταινιών, η οποία είναι θυγατρική εταιρεία της Sony. Η Columbia Pictures αγοράστηκε από την Sony. Η TriStar Pictures, τμήμα της Columbia Pictures, ακολούθησε επίσης τη Sony. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1987 και από τότε δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διανομή ταινιών.

Η Sony Pictures θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο παγκοσμίως και είναι μέλος της Ένωσης Κινηματογραφικών Εταιρειών Αμερικής.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35