Τι σημαίνει όταν το αριστερό ή το δεξί μάτι συσπάται – Πνευματικές επεξηγήσεις και δεισιδαιμονίες

Τι σημαίνει όταν το αριστερό ή το δεξί μάτι συσπάται – Πνευματικές επεξηγήσεις και δεισιδαιμονίες

Όταν το αριστερό ή το δεξί μας μάτι συσπάται, ίσως θα πρέπει να δώσουμε προσοχή σε αυτά τα πιθανά πνευματικά σημάδια.

Το τίναγμα του αριστερού και του δεξιού ματιού μπορεί να είναι πραγματικά ενοχλητικό, ειδικά αν διαρκεί αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά όπως και με το κουδούνισμα στα αυτιά, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορεί να υπάρχουν περισσότερα σε αυτό το φυσικό φαινόμενο από όσα δίνουν μόνο οι ιατρικές απαντήσεις.

Το τράβηγμα ή ο σπασμός των ματιών μπορεί να προκληθεί από άγχος, έλλειψη ύπνου, ξηροφθαλμία, αλλεργίες, χαμηλό μαγνήσιο, αποτέλεσμα κακής διατροφής ή υπερβολική κατανάλωση καφεΐνης. Τι σημαίνει όμως όταν συσπάται το αριστερό ή το δεξί σας μάτι, αν δεν υπάρχει κάποιος γνωστός ιατρικός λόγος που να το προκαλεί;

Πνευματικά νοήματα των συσπάσεων του αριστερού και του δεξιού ματιού

Σε πολλούς πολιτισμούς, το τίναγμα του δεξιού ματιού είναι σημάδι καλής τύχης, ενώ το τίναγμα του αριστερού ματιού είναι σημάδι κακής τύχης. Οι λεπτομέρειες εξαρτώνται από το ποιο μάτι συσπάται, ποιο μέρος του ματιού μας συσπάται και αν συμβαίνει σε άνδρα ή γυναίκα.

Για παράδειγμα, στα περισσότερα μέρη, όπως η Ινδία και το Νεπάλ, το τίναγμα ή το πέταγμα του δεξιού ματιού σημαίνει καλή τύχη για τους άνδρες και κακή τύχη για τις γυναίκες, ενώ το τίναγμα ή το πέταγμα του αριστερού ματιού σημαίνει κακή τύχη για τους άνδρες και καλή τύχη για τις γυναίκες. Ωστόσο, σε άλλα μέρη ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Αν η κόρη του ματιού συσπάται, είναι σημάδι καλής τύχης. Αν συσπάται το πάνω μέρος του ματιού, σημαίνει ότι σύντομα θα πάρεις πρόσθετο εισόδημα. Αν το κάτω μέρος του ματιού σας συσπάται, σημαίνει ότι σύντομα θα προκύψει ένα απροσδόκητο έξοδο. Αν το πάνω βλέφαρο συσπάται σημαίνει ότι θα μάθεις καποια καλά νέα. Αν το φρύδι συσπάται, σημαίνει ότι θα ανακουφιστείς μαθαίνοντας καλά νέα ή μπορεί να υποδηλώνει ότι σύντομα θα γεννηθεί ένα παιδί. 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

https://www.theissue.gr/life/ti-simainei-otan-to-aristero-i-to-dexi-mati-suspatai-pneumatikes-epexigiseis-kai-deisidaimonies/?fbclid=IwAR0mcFsBcjVJUOJgKrg6btkB5jXU-K0BGL3RK3-aQDWATrtrzvaOuP6oGy0 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35