Το ημερολόγιο μιας συνοδού πολυτελείας

Το ημερολόγιο μιας συνοδού πολυτελείας

Η αποκάλυψη μιας υπόθεσης δωροδοκίας στη Βρετανία, όπου ένας μεγαλοτραπεζίτης κατηγορείται ότι, πλήρωνε τις "συνοδούς πολυτελείας" τις οποίες συναντούσε σε ακριβά ξενοδοχεία, με "μαύρο χρήμα", έφερε στο φως τις εργασιακές συνθήκες αυτής της ειδικής κατηγορίας γυναικών.

Το προσωπικό ημερολόγιο μιας από αυτές που, κατά δήλωσή της, ονομάζεται, "Νικόλ", έκανε προ καιρού τον γύρο των Λονδρέζικων εφημερίδων, αποκαλύπτοντας άγνωστα μέχρι χθες, μυστικά της δουλειάς.

Δευτέρα   

«Έχω ραντεβού στις 7 μ.μ. με τον Τόνι, έναν Ουαλό πελάτη, γύρω στα 50, που με συναντά κάθε φορά που έρχεται στο Λονδίνο. Υποθέτω πως είναι παντρεμένος, γιατί φορά βέρα.

Μου ζήτησε να πάω να τον επισκεφτώ μόνο με τα εσώρουχα κάτω από το παλτό μου. Ωστόσο, εγώ φόρεσα τζιν και από πάνω το παλτό, για να μην αποκαλυφθώ καθώς θα περνάω από το λόμπι του ξενοδοχείου.

Ο ρεσεψιονίστ δεν μου έδωσε ιδιαίτερη σημασία όταν μπήκα μέσα με δεμένο σφιχτά το παλτό μου. Το έχει δει πολλές φορές στο παρελθόν. Όταν ανεβαίνω πάνω, βγάζω το τζιν και μένω με τα εσώρουχα μέσα από το παλτό, όπως ακριβώς ήθελε ο πελάτης μου.  

Ο Τόνι ανοίγει την πόρτα με "επιθετική" διάθεση. Θέλει να το κάνουμε πάνω στο γραφείο, και στα γρήγορα, γιατί έχει ένα επαγγελματικό δείπνο στο οποίο πρέπει να πάει. Στις 7.30 μ.μ. φεύγω από το ξενοδοχείο με 350 λίρες στην τσέπη και φορώντας το παντελόνι μου.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35