ΔΕΣΜΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ - Εξαιρέσεις που τιμούν το δημόσιο τομέα

ΔΕΣΜΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ - Εξαιρέσεις που τιμούν το δημόσιο τομέα

Η προσπάθεια για την αναγνώριση της κοινωνικής δράσης των ΔΕΣΜΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, μας υποχρέωσε σε διαδικασίες μέσα από όλα τα σκαλοπάτια της κρατικής διοίκησης. Αυτό ήταν για εμάς μία εμπειρία. Μας έφερε σε επαφή και γνώση των ανθρώπων, που υπηρετούν τις ανάγκες του κρατικού μηχανισμού, οι οποίοι έχουν υπεύθυνες θέσεις, που σχετίζονται με το επίπεδο του κράτους που απαιτούν οι πολίτες. Είναι άτομα αξιόλογα με απόλυτη αντίληψη της ευθύνης τους και με αποτελεσματική λειτουργία.

Θέλω να καταθέσω τον θαυμασμό μου για το γνωστικό τους επίπεδο, την ευγένεια τους και την εύκολη επικοινωνία τους με τον πολίτη, που τις περισσότερες φορές είναι ανίδεος για τις γραφειοκρατικές διαδικασίες. Είναι αισιόδοξο μήνυμα που ο κρατικός μηχανισμός έχει πλέον τόσο σπουδαία στελέχη, που στηρίζουν το κράτος από τη μία πλευρά και από την άλλη ενημερώνοντας τον πολίτη, τον κάνουν φιλικό προς τις αναγκαίες κρατικές υπηρεσίες.

Θέλω να πω ΜΠΡΑΒΟ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ανθρώπους, όλων των βαθμίδων που περάσαμε και με την αμέριστη βοήθεια τους, φτάσαμε με πολύ κόπο στην πιστοποίηση, που κρίθηκε ότι μας αξίζει. Επιθυμώ να αναφέρω όλες τις υπηρεσίες και τους ανθρώπους που γνωρίσαμε, αυτό αφορά στο τμήμα του Υπουργείου Εργασίας του κ. Γιώργου Σταμάτη με το αξιόλογο επιτελείο του: κ. Σταύρο Θεοδωρίδη, κα Αγγελική Γκίνη, κα Γεσθημανή Σαραντοπούλου και τους συνεργάτες τους .

Την ίδια εικόνα υπεύθυνων ανθρώπων συναντήσαμε και στο επιτελείο της κας Λουκίας Κεφαλογιάννη στην Περιφέρεια του Βόρειου Τομέα Αττικής, με τους εξαιρετικούς συνεργάτες της, πραγματικά στηρίγματα της κρατικής διοίκησης: κα Πηνελόπη Γιαννοπούλου, κ. Αλέξανδρο Παπαδημητρίου και κ. Κρητικό.

Θεώρησα υποχρέωση μου ένα βαθύ ευχαριστώ. Σε αυτό με οδήγησε η σκέψη, όταν συναντάμε το σωστό πρέπει να υποκλινόμαστε. Ας μην προσχωρούμε όλοι στην μεμψιμοιρία, στο σχολαστικισμό και στην ισοπέδωση των πάντων. Θα ήθελα να ήτανε πολύ δυνατή η φωνή μου, για να φτάσει όπου πρέπει.

Από τους ΔΕΣΜΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Ντίνα Μανωλοπούλου

Αντιπρόεδρος Δ.Σ.

ΔΕΣΜΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35