«Τουρισμός για Όλους»: Πότε αναμένεται η κλήρωση για τα voucher των 150€

«Τουρισμός για Όλους»: Πότε αναμένεται η κλήρωση για τα voucher των 150€

Προ των πυλών» είναι το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους», μέσω του οποίου οι πολίτες πρόκειται να λάβουν voucher αξίας 150 ευρώ, για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσουν αφότου ανοίξουν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Κοινωνικός Τουρισμός 2023».

Φέτος η πλατφόρμα αναμένεται να ανοίξει κλιμακωτά αναλόγως τον λήγοντα αριθμό του ΑΦΜ, ενώ οι αιτήσεις προβλέπεται να ανοίξουν μέσα στον επόμενο μήνα Ιούνιο περίπου στα τέλη του μήνα, ενώ παράλληλα αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις του υπουργείου Τουρισμού.

Η κλήρωση αναμένεται να γίνει περίπου μία εβδομάδα μετά τις αιτήσεις, πιθανότατα στις αρχές του φετινού Ιουλίου, με τις επιταγές να τίθενται σε ισχύ.

Μέσω του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» χορηγείται voucher διακοπών που ανέρχεται στα 150 ευρώ ανά δικαιούχο ή στα 200 ευρώ ανά ΑμεΑ.

Σημειώνεται ότι το ποσό χορηγείται μέσω άυλης ψηφιακής κάρτας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί, εφάπαξ ή τμηματικά, για την πληρωμή τουριστικών καταλυμάτων σε όλη τη χώρα.

Οι δικαιούχοι των περσινών voucher, θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσουν μέχρι τις 30 Ιουνίου, ώστε στη συνέχεια να γίνει η πρώτη κλήρωση από την οποία θα αναδειχτούν οι νέοι δικαιούχοι για το καλοκαίρι του 2023.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35