Άνοιξε η πλατφόρμα για το Dentist Pass, το πρόγραμμα δωρεάν προληπτικής οδοντιατρικής εξέτασης παιδιών 6-12 ετών

Άνοιξε η πλατφόρμα για το Dentist Pass, το πρόγραμμα δωρεάν προληπτικής οδοντιατρικής εξέτασης παιδιών 6-12 ετών

Σήμερα μπορούν να υποβάλουν αίτηση οι δικαιούχοι των οποίων το ΑΦΜ λήγει σε 1 και 2. Η πλατφόρμα θα ανοίγει σταδιακά και έως τη Δευτέρα 05/06 θα έχει ανοίξει για όλους.

Τι είναι το Πρόγραμμα «Dentist Pass»;

Το Πρόγραμμα «Dentist Pass» αποτελεί μέτρο ενίσχυσης για τη διενέργεια πράξεων προληπτικής οδοντιατρικής φροντίδας σε παιδιά ηλικίας έξι έως δώδεκα (6-12) ετών. Εντάσσεται στη δράση «Υλοποίηση Εθνικού Προγράμματος Πρόληψης της Δημόσιας Υγείας «Σπύρος Δοξιάδης»» (κωδικός Δράσης 16783) και υλοποιείται στο πλαίσιο του «Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης-NextGenerationEU.

Το Πρόγραμμα έχει ως στόχο τη βελτιστοποίηση της ποιότητας της προληπτικής οδοντιατρικής με ομάδα στόχο τα παιδιά ηλικίας 6-12 ετών και την εμπέδωση της φιλοσοφίας της προληπτικής οδοντιατρικής και της ενημέρωσης γονέων και παιδιών για την ανάγκη της επιμελούς φροντίδας της στοματικής κοιλότητας, ώστε τα τελευταία να μεγαλώσουν χωρίς οδοντιατρικά προβλήματα. Περιλαμβάνει έλεγχο της στοματικής υγιεινής, καθαρισμό και απομάκρυνση πλακών, φθορίωση και εν γένει παροχή οδηγιών για τη στοματική υγιεινή των παιδιών.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35