Τι είναι πάλι αυτή η δίαιτα του λιονταριού;

Τι είναι πάλι αυτή η δίαιτα του λιονταριού;

Κρέας, αλάτι, νερό: Τα μόνα πράγματα που επιτρέπεται να τρώμε κατά τη διάρκεια της Δίαιτας των Λιονταριών, η οποία κάνει θραύση στο TikTok. Ορισμένοι TikTokers ισχυρίζονται ότι η κρεατοφαγική δίαιτα έχει βελτιώσει τον ύπνο τους, έχει αυξήσει την ενέργειά τους και έχει θεραπεύσει ακόμη και συμπτώματα αυτοάνοσων ασθενειών με τα οποία πάλευαν για χρόνια.

Περί τίνος πρόκειται η δίαιτα των λιονταριών;

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η δίαιτα των λιονταριών αποτελείται από την αποκλειστική κατανάλωση κρέατος για τα γεύματά μας, με άφθονη ενυδάτωση ενδιάμεσα (το αλάτι είναι σημαντικό για να διατηρήσουμε τα επίπεδα των ηλεκτρολυτών ισορροπημένα). Πρέπει επίσης να είναι κρέας μηρυκαστικών - στα μηρυκαστικά περιλαμβάνονται τα βοοειδή, τα πρόβατα, οι κατσίκες, τα βουβάλια και τα ελάφια.

Τι πιστεύουν οι διαιτολόγοι;

Υπάρχουν κάποια πιθανά θετικά στοιχεία σε μια δίαιτα μόνο με κρέας, όπως η απώλεια βάρους και ο έλεγχος του σακχάρου στο αίμα. Πρόκειται άλλωστε για μια δίαιτα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες, η οποία μπορεί να βοηθήσει σε αυτά τα δύο πράγματα. Είναι επίσης απλή στην τήρηση της. Αλλά παρόλο που το TikTok έχει πάθει εμμονή, οι ειδικοί είναι επιφυλακτικοί.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35