Το βυσσινί φρούτο που ρίχνει το σάκχαρο και προστατεύει καρδιά και οστά

Το βυσσινί φρούτο που ρίχνει το σάκχαρο και προστατεύει καρδιά και οστά

Τι θα λέγατε αν σας αποκαλύπταμε ότι η θωράκιση της καρδιαγγειακής και οστικής υγείας κρύβεται σε ένα πεντανόστιμο, ζουμερό, καλοκαιρινό φρούτο;

Όταν σκεφτόμαστε καλοκαιρινά φρούτα, αυτομάτως το μυαλό μας πηγαίνει στο καρπούζι, το σταφύλι και άλλα, που αποτελούν βασικές επιλογές αυτής της εποχής. Υπάρχει, όμως, κι ένα λιγότερο «διάσημο» φρούτο, που κρύβει έναν γευστικό θησαυρό, αλλά και πολλά σημαντικά οφέλη για την υγεία. Ποιο είναι αυτό; Μα, φυσικά, οι βυσσινί βανίλιες με τη γλυκιά γεύση.

Και μόνο η νοστιμιά τους είναι αρκετός λόγος για τις εντάξετε στη διατροφή σας, ωστόσο τα πλεονεκτήματά τους δεν περιορίζονται εκεί. Στην πραγματικότητα, τα θρεπτικά συστατικά αυτού του φρούτου συμβάλλον σε διάφορες λειτουργίες του οργανισμού, ενώ τον προστατεύουν από μια σειρά παθήσεων.

Οι βανίλιες είναι εξαιρετικά θρεπτικές, περιέχουν φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά, πλήθος βιταμινών και μετάλλων και μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση του κινδύνου αρκετών χρόνιων ασθενειών. Μεταξύ άλλων, τα συστατικά της βανίλιας βοηθούν στον έλεγχο της παχυσαρκίας, του διαβήτη και των καρδιαγγειακών παθήσεων, ενώ συμβάλλουν και στη μείωση της δυσκοιλιότητας και προστατεύουν από την οστεοπόρωση.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35