Ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς στην "Ε"

Ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς στην "Ε"

"Οι πολίτες έχουν ευκαιρίες να αναδείξουν τα δημιουργικά τους χαρίσματα".

O πολυβραβευμένος σεναριογράφος, σκηνοθέτης, παραγωγός ταινιών και πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, Αλέξανδρος Κακαβάς, κάνει αναδρομή στους σημαντικότερους σταθμούς της ζωής και της πορείας του. Εξηγεί ποιοι είναι οι στόχοι της Ένωσης και μιλάει στην «Ε» και το www.eleftheriaonline.gr για τις δραστηριότητες της Ε.Σ.Ε., τη Λέσχη των Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων, που δημιουργήθηκε πρόσφατα, αλλά και το πώς μπορεί να γίνει κάποιος μέλος της.

Όπως λέει αποφεύγει να κάνει σχέδια για το μέλλον, αλλά προτίθεται να συνεχίσει να δημιουργεί και ευχής έργον είναι να μπουν γερά θεμέλια σε αυτήν την Ένωση, ώστε να αντέξει στο χρόνο και να συνεχίσει το πολιτιστικό της έργο.

«Οι περισσότεροι από τα μέλη της Ένωσης δεν είμαστε απλώς σεναριογράφοι, παρόλο που διακριθήκαμε με αυτήν την ιδιότητα, οπότε, καθώς διαθέτουμε τα προσόντα, έχουμε τη δυνατότητα να υπηρετούμε όλες τις πολιτιστικές δραστηριότητες της Ε.Σ.Ε. Γι’ αυτό επιδιώκουμε με κάθε δυνατόν μέσον να διευκολύνουμε κάθε ενδιαφερόμενο, κυρίως φυσικά τους επίδοξους σεναριογράφους, ανά την επικράτεια να εκφράσει τις προσωπικές του ανησυχίες χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε είδος γραπτού λόγου» τονίζει.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35