Νέες θέσεις εργασίας στο Μετρό - Ποιες ειδικότητες αναζητά

Νέες θέσεις εργασίας στο Μετρό - Ποιες ειδικότητες αναζητά

Ποιες ειδικότητες ψάχνει η εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες για τις θέσεις αορίστου χρόνου.

Ξεκινούν σιγά-σιγά να δημοσιεύονται οι προκηρύξεις για πρόσληψη προσωπικού αορίστου χρόνου στις συγκοινωνίες επιβεβαιώνοντας τις προεκλογικές δεσμεύσεις την κυβέρνησης.

Μάλιστα η εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑΣΥ) δημοσίευσε την προκήρυξη πρόσληψης υπαλλήλων στο Μετρό οι οποίες αφορούν σε 10 θέσεις κατηγορίας Πανεπιστημιακής (ΠΕ) και Τεχνολογικής (ΤΕ) Εκπαίδευσης.

Οι 7 θέσεις που ανήκουν στην κατηγορία της Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης αφορούν σε 2 Μηχανικούς Συντήρησης Τροχαίου Υλικού, 2 σε υπαλλήλους Ανθρώπινου Δυναμικού, 2 σε υπαλλήλους Διοικητικής Μέριμνας και σε ένα υπάλληλο Προϋπολογισμού και Αποτελεσμάτων.

Οι υπόλοιπες 3 θέσεις τεχνολογικής Εκπαίδευσης αφορούν σε Ελεγκτή Ισχύος, σε Τεχνικό Πληροφορικής και σε υπάλληλο Ανθρώπινου Δυναμικού.

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν ηλεκτρονικά «Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση» καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35