Ταξίδι στην ελληνική ιστορία με το COSMOTE HISTORY HD

Ταξίδι στην ελληνική ιστορία με το COSMOTE HISTORY HD

Τα ντοκιμαντέρ αποτελούν έναν μοναδικό συνδυασμό εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας, με μεγάλο και φανατικό κοινό.

«Φωτίζοντας» συχνά άγνωστες πτυχές ιστορίας, πολιτισμού, τέχνης κ.ά. δίνουν την ευκαιρία στους θεατές να μάθουν πολλά πράγματα για κομβικές στιγμές, που έχουν διαμορφώσει τον κόσμο μας όπως τον ξέρουμε σήμερα.

Ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις του είδους αποτελεί το COSMOTE HISTORY HD, το μοναδικό κανάλι ντοκιμαντέρ αφιερωμένο αποκλειστικά στην ιστορία, τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα της Ελλάδας. Για τη νέα σεζόν, η COSMOTE TV φέρνει, μέσα από το COSMOTE HISTORY HD, 16 νέες παραγωγές και συμπαραγωγές, που θα μας ταξιδέψουν στην Ελλάδα του χθες μέσα από διηγήσεις του σήμερα.

Η αρχή έγινε με τη σειρά παραγωγής «Ελευσίνα-Τόπος αφίξεως», που έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 10/9 και είναι διαθέσιμη στο δωρεάν, on demand κατάλογο της COSMOTE TV. Μέσα από τρία επεισόδια αναδεικνύεται το χρονικό της εξέλιξης της περιοχής ανά τους αιώνες, από την καθιέρωσή της ως ιερή πόλη της αρχαιότητας, μέχρι την εκβιομηχάνιση του Θριασίου πεδίου. Τελευταίος «σταθμός» της σειράς αποτελεί η σύγχρονη Ελευσίνα και το εγχείρημα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης.

Ας ρίξουμε μια ματιά και στις υπόλοιπες παραγωγές και συμπαραγωγές που έρχονται μέσα στη σεζόν στο COSMOTE HISTORY HD.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35