Ο Δρ Γεώργιος Κακαβάς, διευθυντής του Νομισματικού Μουσείου Ελλάδος, τιμήθηκε από το Ελληνοαμερικανικό Συμβούλιο Γυναικών (EAWC)

Ο Δρ Γεώργιος Κακαβάς, διευθυντής του Νομισματικού Μουσείου Ελλάδος, τιμήθηκε από το Ελληνοαμερικανικό Συμβούλιο Γυναικών (EAWC)

Το Ελληνοαμερικανικό Συμβούλιο Γυναικών (EAWC) τίμησε τον διευθυντή του Νομισματικού Μουσείου Ελλάδος και μέλος της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε. Δόκτορα Γεώργιο Κακαβά με το βραβείο Θεά Άρτεμις για τη σημαντική προσφορά του στον Πολιτισμό, τις Τέχνες και την Παιδεία.

O Δρ Γ. Κακαβάς αφιέρωσε το βραβείο στη μνήμη των γονιών του και ιδιαίτερα της μητέρας του Νικολέττας που τον όπλισε με εκείνα τα ηθικά, κοινωνικά και ανθρωπιστικά εφόδια για να νικά στους έντιμους αγώνες της ζωής, στον φύλακα άγγελό του, αδελφή του Αθηνά, στους φίλους καρδιάς, στους συναγωνιστές και συνεργάτες που μαζί παλεύουν αγόγγυστα σε μια χώρα που δεν έχει ακόμη εφαρμόσει πολιτική για το μοναδικό στον κόσμο πολιτισμό της, σε όσους τον πίστεψαν, τον υποστήριξαν, τον ενθάρρυναν και στις εξέχουσες προσωπικότητες που τον ενέπνευσαν και συνέτειναν εν πολλοίς σε αυτό που είναι σήμερα.

Τον Δόκτορα Γεώργιο Κακαβά τίμησε δια της παρουσίας του ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, Αλέξανδρος Κακαβάς.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35