Επιτυχημένη και πολλά υποσχόμενη η 1η διεθνής έκθεση INDUSTRY.TEC 2023

Επιτυχημένη και πολλά υποσχόμενη η 1η διεθνής έκθεση INDUSTRY.TEC 2023

Η «Τεχνοεκδοτική / T-Press» έθεσε τις βάσεις για ένα νέο εκθεσιακό θεσμό για το βιομηχανικό εξοπλισμό στην Ελλάδα. Το 2024 το νέο ραντεβού στην INDUSTRY.TEC!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η διεθνής έκθεση «INDUSTRY.TEC / Βιομηχανικός Εξοπλισμός» αφήνοντας αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια, σε εκθέτες, συνέδρους και επισκέπτες. Από τις 24 - 26 Νοεμβρίου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία συγκεντρώθηκαν σημαντικά ονόματα του επιχειρείν και φορέων του κλάδου, ενώ πραγματοποιήθηκε ένα δυναμικό πρόγραμμα εκδηλώσεων που συζητήθηκε.
Το επισκεπτικό κοινό της έκθεσης ήταν εξειδικευμένο και στοχευμένο και είχε την ευκαιρία να δει και να ενημερωθεί για κάθε προϊόν και υπηρεσία που βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας στον τομέα του Βιομηχανικού Εξοπλισμού.

Την 1η INDUSTRY.TEC τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Άδωνις Γεωργιάδης, η Γενική Γραμματέας Βιομηχανίας κ. Θέμις Ευτυχίδου, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων κ. Μανώλης Γραφάκος, η Γενική Γραμματέας Εργασιακών Σχέσεων κ. Άννα Στρατινάκη, εκπρόσωποι Φορέων, μέλη της πανεπιστημιακής και επιστημονικής κοινότητας, επιχειρηματίες, στελέχη και εργαζόμενοι βιομηχανιών και επιχειρήσεων, φοιτητές, μαθητές και ιδιώτες.

Εντυπωσιακά εγκαίνια

Παρουσία σημαντικών εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου, κορυφαίων θεσμικών φορέων της Βιομηχανίας που υποστηρίζουν με την αιγίδα τους την έκθεση, καθώς και εκθετών και επισκεπτών, πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια της INDUSTRY.TEC.

Την εκδήλωση χαιρέτισε η Γενική Γραμματέας Βιομηχανίας κ. Θέμις Ευτυχίδου, εκπροσωπώντας την Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης οι:

  • Μιχάλης Μητσόπουλος, Διευθυντής του Τομέα Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος και Ρυθμιστικών Πολιτικών του ΣΕΒ
  • Κώστας Δαμίγος, Α΄ Αντιπρόεδρος του ΒΕΑ
  • Κωνσταντίνος Μωραϊτίδης, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων του ΕΒΕΘ
  • Αντώνης Αλιμπέρτης, Πρόεδρος του ΣΕΠΗΥ
  • Νικόλαος Καμπόλης, Διευθυντής του ΣΒΣΕ
  • Δημοσθένης Σαρηγιάννης, Πρόεδρος του ΕΙΕ
  • Ρένα Μπαρδάνη, Πρόεδρος του ΕΛΙΝΥΑΕ.

Την εκδήλωση χαιρέτισε μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος η Ευρωβουλευτής και μέλος της Επιτροπής για τη Βιομηχανία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Έλενα Κουντουρά.

Απονομή τιμητικών βραβείων

Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν τιμητικά βραβεία σε προσωπικότητες και σε εκπαιδευτικά ιδρύματα για τη δράση και τη μακρόχρονη προσφορά τους στον τομέα της Βιομηχανίας.

Συνοπτικά οι βραβεύσεις:

Ιωάννης Δραπανιώτης, Γενικός Διευθυντής ΣΕΒ (2001 – 2006).

Σιβιτανίδειος Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων. Το βραβείο παρέλαβε ο γενικός διευθυντής της Σχολής, κ. Κωνσταντίνος Γούλας.

Περικλής Μπούρκας, Ομότιμος Καθηγητής ΕΜΠ, Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.

Εργαστήριο Στοιχείων Μηχανών και Δυναμικής (MD-LAB) του ΕΜΠ. Το βραβείο παρέλαβε ο καθηγητής κ. Βασίλη Σπιτάς

Μαρία Λοϊζίδου, Καθηγήτρια ΕΜΠ.

Την εκδήλωση των εγκαινίων άνοιξε η κ. Ζέτα Φούντα Μουρτά, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της διοργανώτριας εταιρείας Τεχνοεκδοτική / T-Press και τον συντονισμό ανέλαβε ο αρχισυντάκτης του περιοδικού ECOTEC κ. Μιχάλης Σταθακόπουλος.

INDUSTRY.TEC Forum 2023

Εταιρείες, φορείς από τον τομέα της Βιομηχανίας, επιστήμονες, εκπαιδευτικά ιδρύματα και φυσικά εκπρόσωποι της πολιτείας έδωσαν απαντήσεις και λύσεις μέσα από ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ημερίδες και workshop κατά τη διάρκεια του τριήμερου INDUSTRY.TEC Forum.

Δεκάδες συμμετέχοντες ανέδειξαν κάθε πτυχή για θέματα αιχμής που συνθέτουν τη νέα πραγματικότητα για τη σύγχρονη βιομηχανία στην εποχή του Industry 4.0 και του ψηφιακού μετασχηματισμού.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35