Market Pass: Τέλος χρόνου για τις αιτήσεις, πότε θα γίνει η μεγάλη τρίμηνη πληρωμή

Market Pass: Τέλος χρόνου για τις αιτήσεις, πότε θα γίνει η μεγάλη τρίμηνη πληρωμή

Μέχρι τις 8 Ιανουαρίου μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για το market pass, όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις. Οι δικαιούχοι που έχουν υποβάλλει τις αιτήσεις τους μετά τις 31 Οκτωβρίου και έως τις 8 Ιανουαρίου, θα δουν τα χρήματα να πιστώνονται στον τραπεζικό τους λογαριασμό ή στην ψηφιακή χρεωστική κάρτα έως την 15η Ιανουαρίου.

Έρχεται η ώρα της πληρωμής, ποιοι πάνε ταμείο

Υπενθυμίζεται πως οι αγορές με τις άυλες κάρτες θα γίνονται έως και τις 29 Φεβρουαρίου 2024 - οπότε και θα απενεργοποιηθούν - με την ενίσχυση να διαμορφώνεται στο 10% του μηνιαίου ύψους αγορών ξεκινώντας από τα 22 ευρώ ανά μήνα για μονομελή νοικοκυριά με + 10 ευρώ για κάθε επιπλέον μέλος του νοικοκυριού.

Πριν την 8η Ιανουαρίου, διενεργούνται τελικοί έλεγχοι για όλους του αιτούντες της οικονομικής ενίσχυσης, ιδίως ως προς τα μέλη του νοικοκυριού. Ο έλεγχος περιλαμβάνει τόσο τους δικαιούχους που είχαν λάβει την αίτηση σε προηγούμενους κύκλους του Market Pass και λαμβάνουν την ενίσχυση των μηνών Αυγούστου – Οκτωβρίου 2023 αυτόματα, όσο και τους νέους αιτούντες. Μετά τον έλεγχο και την πλήρωση των προϋποθέσεων διενεργείται σχετική πληρωμή.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35