Με μια ξεχωριστή βραδιά γιόρτασε η Αμυμώνη τα 30 της χρόνια στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Με μια ξεχωριστή βραδιά γιόρτασε η Αμυμώνη τα 30 της χρόνια στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Ο εμβληματικός χώρος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών πλημμύρισε με μουσική, νεανικές φωνές και όμορφες εικόνες, σε με μια γιορτινή συναυλία υπέρ των σκοπών της Αμυμώνης, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου Πρόεδρος Αμυμώνης Παρασκευή Μπέλλου pluginpictures

 

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Αμυμώνης και έζησε μια μοναδική βραδιά με μουσικές και τραγούδια του κορυφαίου Έλληνα τραγουδοποιού Διονύση Σαββόπουλου, ο οποίος είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια της συναυλίας, αλλά και ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει.

Μαζί του ήταν οι εξαιρετικοί καλλιτέχνες Έλλη Πασπαλά και Χρήστος Θηβαίος, καθώς, επίσης, η ορχήστρα και η χορωδία του Μουσικού Σχολείου Βόλου, επιλογή του Διονύση Σαββόπουλου με συμβολικό και ουσιαστικό χαρακτήρα. Κατέπληξαν το κοινό παίζοντας και τραγουδώντας τις πιο μεγάλες επιτυχίες του.

Η διοργάνωση της συναυλίας ήταν έμπνευση και πρωτοβουλία της Μαρίας Φραγκουδάκη, η οποία έχει γράψει μαζί με τον Αλέξανδρο Ιακώβου, δύο τραγούδια ειδικά για την Αμυμώνη, «Θα στο φωνάζω δυνατά» και «Θα σ’ αγαπώ», που ερμήνευσαν ανεβαίνοντας και οι ίδιοι στη σκηνή του Μεγάρου.

Η Μαρία Φραγκουδάκη εμπνεύστηκε τους στίχους του τραγουδιού «Θα στο φωνάζω δυνατά» μετά τη γνωριμία της με την Αμυμώνη και θέλησε να πραγματοποιήσει αυτή τη συναυλία αφιερώνοντάς την στα παιδιά της Αμυμώνης.

Στο τέλος της βραδιάς η Πρόεδρος της Αμυμώνης, Παρασκευή Μπέλλου, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ευχαριστώντας τους συντελεστές της συναυλίας, καθώς το κοινό για τη μεγάλη ανταπόκριση και τη στήριξη του έργου του Συλλόγου.

 

Χαιρετισμός Προέδρου Αμυμώνης Παρασκευής Μπέλλου pluginpictures

 

Συντελεστές συναυλίας

Καλλιτεχνική επιμέλεια / Guest: Διονύσης Σαββόπουλος Τραγούδησαν: Έλλη Πασπαλά, Χρήστος Θηβαίος, Μαρία Φραγκουδάκη, Αλέξανδρος Ιακώβου

Συμμετοχή: Ορχήστρα και χορωδία Ελληνικής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Βόλου

Ενορχήστρωση-Διεύθυνση: Ζαφείρης Κουκουσέλης

Διδασκαλία χορωδίας: Σεβαστή Μαζέρα-Ειρήνη Κουτσαυλή

Παραγωγή: Well art live

 

Έλλη Πασπαλά Διονύσης Σαββόπουλος pluginpictures

 

Λίγα λόγια για την Αμυμώνη

Η Αμυμώνη - Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες παρέχει σε κάθε άνθρωπο με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες, δια βίου εξατομικευμένη εκπαίδευση, φροντίδα και υποστήριξη, ενδυναμώνοντας παράλληλα την οικογένεια. Από το 1993 είναι δίπλα σε κάθε παιδί και ενήλικα με οπτική και πρόσθετες αναπηρίες, έχοντας στηρίξει πάνω από 500 παιδιά και οικογένειες με περισσότερα από 2.000 άμεσα ωφελούμενα μέλη, μέσα από τέσσερις δομές: Πρώιμη Παρέμβαση, Κέντρο Ημέρας “Ίριδα”, Ξενώνας “Πολίχνη”, Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης “Λίλιαν Βουδούρη”.

Μάθετε περισσότερα για το έργο και τη δράση της Αμυμώνης ΕΔΩ 

Στηρίξτε την Αμυμώνη κάνοντας μία δωρεά https://donate.amimoni.gr/, καλώντας ή στέλνοντας sms στον αριθμό 19819



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35