Να γίνουμε ξανά παιδιά μάς καλεί ο Ιούλιος – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Να γίνουμε ξανά παιδιά μάς καλεί ο Ιούλιος – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

«Ας γίνουμε ξανά παιδιά», δηλώνει η Νέα Σελήνη στις 5/7 στον Καρκίνο πριν χαθεί στα κύματα, ενώ η Αφροδίτη από 12/7 στον Λέοντα σκορπίζει φλερτ. Κι αν η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 21/7 θυμίζει ότι οι συνεργασίες περνάνε κρίση, η μαγεία του καλοκαιριού παραμένει ανεξάντλητη.

Καρκίνος

(21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Είναι αλήθεια ότι η Πανσέληνος στις 21/7 ενδέχεται να σου ραγίσει λίγο την καρδιά, καθώς μια σημαντική σχέση ή συνεργασία μάλλον αποδεικνύεται στην άμμο παλάτια. Αλλά τι θα ήταν το καλοκαίρι χωρίς λίγο summertime sadness; Ασε που η Αφροδίτη στο ζώδιό σου έως τις 11/7 (και μετά στον 2ο οίκο σου) φέρνει λόγους να χαμογελάς. Μήπως η νέα αρχή είναι ήδη εδώ;

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Αν θες να κάνεις δυναμικές κινήσεις στον τομέα καριέρα, οι πλανήτες λένε ναι, ειδικά το πρώτο μισό του μήνα. Αν θες να τα ξαναβρείς με πρώην, έστω για μερικές βουτιές, οι πλανήτες επίσης λένε ναι, αλλά έως τις 11/7 (εγώ βέβαια λέω όχι, αλλά ποιος με ακούει εμένα). Κι αν θες να πατήσεις το restart στα πάντα, η Αφροδίτη κι ο Ερμής στο ζώδιό σου από 12/7 λένε «βεβαίως».

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Το momentum στα επαγγελματικά συνεχίζεται – κι αυτό πολύ σε συμφέρει. Αν κάνεις εργασιοθεραπεία δεν χρειάζεται να εστιάσεις σε όσα πάνε στραβά στην κοινωνική και ερωτική ζωή (Λέγεται και στρουθοκαμηλισμός, αλλά αποδίδει.) Ούτε χρειάζεται να αγχωθείς για τους πρώην που επιστρέφουν στο τέλος του μήνα.

Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Όλοι γύρω σου ασχολούνται με εισιτήρια για πλοία και αεροπλάνα και έρευνες για το καλύτερο ενοικιαζόμενο, ενώ εσύ ασχολείσαι με νέες ιδέες για πρότζεκτ και συνεργασίες; Μη σε απασχολεί. Σκέψου το σαν το μύθο του τζίτζικα και του μέρμηγκα. Ναι, συνήθως είσαι ο τζίτζικας στο συγκεκριμένο στόρι αλλά, όπως και να ‘χει, το φθινόπωρο θα βγεις κερδισμένη.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35