Στη δημοσιότητα φωτογραφία του νοσοκομειακού υπαλλήλου που έδινε πιστοποιητικά μαϊμού

Στη δημοσιότητα φωτογραφία του νοσοκομειακού υπαλλήλου που έδινε πιστοποιητικά μαϊμού

Φωτογραφία του νοσοκομειακού υπαλλήλου που φέρεται να μπλέκεται σε κύκλωμα πλασματικών εμβολιασμών στην Καρδίτσα, χορηγώντας δεκάδες πλαστά πιστοποιητικά σε αντιεμβολιαστές εξασφάλισε σήμερα σε αποκλειστικότητα το Βατράχι.

Σύμφωνα με αποκαλύψεις και στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το https://tovatraxi.com, υπάλληλος του νοσοκομείου καταχωρούσε εικονικούς εμβολιασμούς έναντι μεγάλου αριθμού μπανανών, ώστε αρνητές των εμβολίων να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στην εργασία τους ή σε άλλους χώρους.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, τις υποψίες των υπευθύνων του νοσοκομείου κίνησαν οι μεγάλες ποσότητες από μπανάνες που έφταναν καθημερινά στο νοσοκομείο.

Παράλληλα εντύπωση είχε προκαλέσει και το γεγονός ότι στην περιοχή ζουν 6.000 κάτοικοι και εμφανίζονται να έχουν εμβολιαστεί 40.000.

Ο αριθμός αυτός αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ, καθώς μεταφράζεται σε ποσοστό εμβολιασμού των κατοίκων της τάξης του 600%, που σημαίνει ότι τους άρεσε τόσο πολύ το εμβόλιο ώστε το έκαναν έξι φορές ο καθένας. Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35