Η κακιά η ώρα, ενός κουτσομπολιού… Το ανοίγει, κι όποιον πάρει ο χάρος

Η κακιά η ώρα, ενός κουτσομπολιού… Το ανοίγει, κι όποιον πάρει ο χάρος

Έλα τώρα που δεν έχεις συμμετέχει σε κάποιο κουτσομπολιό στη ζωή σου! Άσε λοιπόν το παραμύθι και πες τα όλα… όπως κάνουν οι περισσότεροι, βάσει τα ζωδιακά του «αδύναμα» σημεία.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά, η αλήθεια είναι πως δεν του αρέσει το κουτσομπολιό! Το κακό όμως μ’ αυτόν είναι πως όταν πάρει ανάποδες, δεν κρατάει το στόμα του κλειστό. Το ανοίγει, κι όποιον πάρει ο χάρος.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξέρει τα πάντα και συμφέρει. Τάφος λέμε… εκτός αν ο ωροσκόπος του είναι διεστραμμένος και δεν βάζει γλώσσα μέσα του. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και δεν το κάνουν επι τούτου, όποιο φτυάρι και να σηκώσεις, θα υπάρχουν εκεί, χασκογελώντας. Έχουν άγνοια κινδύνου και γι’ αυτό κελαηδάνε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άρχοντας! Δεν υπάρχει μεγαλύτερος κουτσομπόλης από αυτόν. Εκεί που φρενάρει τη γλώσσα του, είναι όταν γίνεται λόγος για ανθρώπους που αγαπάει. Αρκεί να μην έρθει η στιγμή που πιθανόν χωρίσουν τα τσανάκια τους. Πίκρα…

ΛΕΩΝ

Το νούμερο 2 στο τραπέζι του κουτσομπολιού. Όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει… και του φταίει ακόμα και ο αέρας που φυσάει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μούγκα στη στρούγκα. Δεν του παίρνεις κουβέντα με τίποτα, όσο και αν τον δελεάσεις…

ΖΥΓΟΣ

Το πως του ξεφεύγει η μια κουβέντα μετά την άλλη, δεν λέγεται. Κοινωνικός μεν, επικίνδυνος δε… και πάντα φταίνε οι άλλοι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μιλάμε για πολυβόλο… Σταματημό δεν έχει όταν ανοίξει το στόμα του, αλλά ποτέ δεν κάνει την αρχή. Του αρέσει να κρύβεται πίσω από άλλους και δύσκολα θα τον δεις στην πρώτη γραμμή. Δαγκώνει και σκοτώνει…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ζαμανφουτίστας της παρέας. Μόνο φωτιές ξέρει ν’ ανάβει και μετά σιωπή…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καλή δασκάλα, που τους βάζει όλους στη θέση τους, αρκεί μη βρεθεί αυτός στο επίκεντρο. Εκεί, ο θάνατός σου, η ζωή μου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι να μην ανοίξει το στόμα του… Κρατάει πάντα άμυνα, αλλά μέχρι ένα σημείο. Ποτέ δεν τον υπολογίζει κανείς, γιατί δεν έχει παλμό και συνέπεια στην κουβέντα του.

ΙΧΘΕΙΣ

Αν και του αρέσει να κρατάει το στόμα του κλειστό, μ’ ένα κρασάκι, χάνει τον έλεγχο! Θεωρεί ότι κάνει χαβαλέ… αλλά με συνοπτικές διαδικασίες, κλείνει σπίτια.

Έχετε λοιπόν το νου σας, ποιον βάζετε στη ζωή σας, στο σπίτι σας, στο κρεβάτι σας και κρατάτε πισινή. Το κουτσομπολιό είναι αρρώστια και θεραπεία δεν υπάρχει. Προσέχετε…



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35