Επιδότηση για την αγορά φρέντο ανακοίνωσε η κυβέρνηση!!!

Επιδότηση για την αγορά φρέντο ανακοίνωσε η κυβέρνηση!!!

Επιδότηση για την αγορά φρέντο ή φραπέ πιθανόν να λάβουν οι πολίτες σύμφωνα με σχέδιο που μελετά η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σύντομα θα ανακοινωθεί το ποσό της φρεντοδότησης ή φραπεδότησης, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο οι πολίτες να μπορούν να αγοράζουν καφέ με άτοκες δόσεις.

Η αύξηση της τιμής του καφέ έχει πλήξει τον φρεντοπαραγωγικό και φραπεδοπαραγωγικό τομέα της χώρας, που είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μετά τον τουρισμό, ενώ η κατακόρυφη αύξηση της τιμής του πιτόγυρου το τελευταίο διάστημα προκαλεί ανησυχία στο κυβερνητικό επιτελείο σε περίπτωση που ξεπεράσει το ψυχολογικό όριο των 5 ευρώ με απ’ όλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα η κυβέρνηση ανακοίνωσε σχέδιο κατασκευής αγωγού που θα μεταφέρει φρέντο σε χώρες της δυτικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής. Ο East Fred, όπως θα ονομάζεται, ελπίζεται ότι θα μετριάσει τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης και θα τονώσει την ελληνική οικονομία ανταλάσσοντας φρέντο ή φραπέ με φυσικό αέριο ή πετρέλαιο.

Πηγή: https://tovatraxi.com/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35