Διάλεξε ένα σύμβολο και μάθε τι κρύβει το υποσυνείδητό σου!

Διάλεξε ένα σύμβολο και μάθε τι κρύβει το υποσυνείδητό σου!

Κοίταξε τη φωτογραφία και ταυτίσου με ένα από τα σύμβολα.

 

test1 min

 

Ίσως να μη μάθουμε ποτέ τι κρύβεται στα βάθη του υποσυνείδητου εαυτού μας, όμως μπορούμε να αντλήσουμε κάποιες πληροφορίες που κρύβει, αναλύοντας τα όνειρα, τη διαίσθησή ή κάποιες γρήγορες αυθόρμητες αντιδράσεις μας. Αν και είναι σαφές ότι η πλήρης γνώση για το υποσυνείδητο είναι πέρα από την αντίληψή μας, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθήσουμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας.

Κοίταξε προσεκτικά τα σύμβολα της φωτογραφίας και προσπάθησε να «ταυτιστείς» με εκείνο που σου ταιριάζει περισσότερο. Αφού διαλέξεις, διάβασε παρακάτω τι σηματοδοτεί κάθε σύμβολο για τον κόσμο του δικού σου υποσυνείδητου. Μην κλέβεις!

Σημείωση: Επειδή το τεστ αποβλέπει στο να αποκομίσεις τη «μεγάλη εικόνα», δεν χρειάζεται να πάρεις… κατά γράμμα όσα γράφονται. Απλώς προσπάθησε να καταλάβεις την ουσία τους.

1. Καρδιά

Είσαι ένα πολύ συμπαθές άτομο, ειδικά στο αντίθετο φύλο. Σου αρέσει να ζεις σε έναν φανταστικό κόσμο και να ονειρεύεσαι την τέλεια αγάπη. Το σύμβολο της καρδιάς θα μπορούσε επίσης να υποδηλώνει ότι δυσκολεύεσαι να εκφραστείς συναισθηματικά.

Αντί να ομολογήσεις τα αληθινά σου συναισθήματα, περιμένεις από τους άλλους να μαντέψουν τι κρύβεις στην καρδιά σου. Αυτό όμως δημιουργεί ένα εμπόδιο το οποίο μπορεί να σε οδηγήσει στη μοναξιά.

2. Κούπα

Είσαι φιλόδοξο άτομο, με στόχο τη δύναμη και την επιτυχία. Είσαι ανταγωνιστικός/ή και σου αρέσει να κερδίζεις. Οι αποτυχίες είναι κάτι δύσκολο που δεν μπορείς να αποδεχτείς και συνήθως κατηγορείς τους άλλους για αυτές.

Νιώθεις ότι είσαι μοναδικός/ή και αξίζεις μόνο τα καλύτερα. Ίσως να πιστεύεις ότι είσαι κατά πολύ ανώτερος από τους άλλους. Σε κάθε περίπτωση, το κύπελλο είναι σύμβολο υπερηφάνειας και δηλώνει ένα άτομο που καταβάλει προσπάθεια ώστε να φτάσει στη μεγάλη επιτυχία!

3. Δάκρυ

Αυτό το σύμβολο υποδηλώνει αρνητικά συναισθήματα και τραύματα, ενώ συνδέεται με το άγχος και την κατάθλιψη. Διαλέγοντας το δάκρυ μπορεί να σημαίνει ότι δυσκολεύεσαι στις συναλλαγές σου με τους ανθρώπους ή ότι είσαι πολύ ευαίσθητος και αντιμετωπίζεις προβλήματα με ορισμένα συναισθήματα.

Ίσως να νιώθεις μοναξιά και να μην έχεις ένα πολύ κοντινό άτομο για να ακούσει τα προβλήματά σου, ενώ συχνά νιώθεις παρεξηγημένος/η.

4. Πουλί

Ένα πουλί αντιπροσωπεύει την ελευθερία και την απόσπαση από τα προβλήματα. Μερικές φορές θα ήθελες να πετάξεις μακριά και να αφήσεις τα πάντα πίσω σου. Ονειρεύεσαι μια ειρηνική, ανέμελη ζωή, αλλά προς το παρόν ξέρεις ότι δεν μπορείς να βασιστείς σε αυτήν.

Εάν επέλεξες το σύμβολο του πουλιού, θα μπορούσε να σημαίνει ότι υπάρχουν ευκαιρίες μπροστά σου και δυνατότητες να ξεπεράσεις τα εμπόδια.

5. Κλεψύδρα

Το σύμβολο της κλεψύδρας συμβολίζει έναν φόβο για το μέλλον, αλλά και τις οδυνηρές αναμνήσεις του παρελθόντος. Δεν πρέπει να ενοχλείσαι από τα γεγονότα του παρελθόντος, αντιθέτως θα ήταν πολύ καλύτερα να εστιάσεις στο παρόν.

Η κλεψύδρα μπορεί να υποδηλώνει ότι έχεις «κολλήσει» σε ορισμένα πράγματα και παραμένεις στάσιμος/η. Θα ήταν καλό να αφήσεις αυτήν την κατάσταση και είτε να ξεκινήσεις από την αρχή είτε απλώς να προχωρήσεις παραπέρα!

6. Πεταλούδα

Σου αρέσουν τα όμορφα και ακριβά πράγματα. Όμως, ενώ μπορείς να ονειρεύεσαι μια πολυτελή ζωή, ίσως να μην κάνεις πολλά για να αλλάξεις την τρέχουσα οικονομική σου κατάσταση. Προτιμάς να βασίζεσαι στη μοίρα, παρά να πετύχεις μόνος σου.

Παρόλα αυτά, μια πεταλούδα, ως σύμβολο της μεταμόρφωσης, θα μπορούσε να σημαίνει ότι είσαι έτοιμος για μια αλλαγή στη ζωή σου. Επιπλέον, αυτό το σύμβολο δείχνει ότι είσαι δημιουργικό και ευφάνταστο άτομο, αλλά είναι πιθανό να μην έχεις το θάρρος που απαιτείται για να πραγματοποιήσεις τις ιδέες σου.

7. Πάζλ

Θέλεις να διορθώσεις τα πράγματα στη ζωή, αλλά όταν προσπαθείς, αποτυγχάνεις. Ίσως ο λόγος για αυτό να βρίσκεται μέσα σου. Επίσης, δεν σε απασχολούν καθόλου τα προβλήματα των άλλων, αφού νιώθεις ότι έχεις αρκετά δικά σου προβλήματα.

Επιθυμείς βαθιά μια τακτική και ειρηνική ζωή και έναν τέλειο σύντροφο – αλλά προς το παρόν δεν μπορείς να τα έχεις. Από καιρό σε καιρό, νιώθεις μεγάλη απογοήτευση και τότε ονειρεύεσαι μια καλύτερη ζωή από αυτήν που ζεις. Νιώθεις ότι κάτι σου λείπει ακόμα, αλλά για σκέψου: Μήπως θα έπρεπε απλώς να είσαι ικανοποιημένος/η με αυτά που έχεις;

8. Κλειδί

Ένα κλειδί μπορεί να υποδηλώνει ότι κλείνεις ένα κεφάλαιο στη ζωή σου και σε περιμένουν νέες δυνατότητες. Ίσως μάλιστα να λύσεις ένα πρόβλημα που ήθελες να λύσεις εδώ και καιρό.

Η επιλογή αυτού του συμβόλου δηλώνει επίσης ότι κρύβεις πολλά μυστικά μέσα σου. Γενικότερα, δεν δείχνεις στον κόσμο ποιος είσαι ή τι νιώθεις πραγματικά.

Πηγή: www.tampouloukia.gr, astrology



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35