Διάλεξε μια μάνταλα και δώσε λύση στο δίλημμα που σε βασανίζει!

Διάλεξε μια μάνταλα και δώσε λύση στο δίλημμα που σε βασανίζει!

Ο καθένας μπορεί να νιώσει ανασφάλεια όταν πρόκειται να πάρει μια σημαντική απόφαση. Ευτυχώς, όμως υπάρχει η ψυχή που συνήθως μας οδηγεί σε αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο. Όσο και να διστάζουμε να αποφασίσουμε, η απόφαση είναι πάντα δική μας. Χίλιοι παράγοντες μπορεί να σε επηρεάσουν όταν βρίσκεσαι σε ένα δίλημμα, όμως στο τέλος εσύ θα κάνεις την σωστή ή λάθος κίνηση.

Πίσω από τα τέσσερα σύμβολα-μάνταλα που βλέπεις στη φωτογραφία, υπάρχει μια σημαντική συμβουλή για το πιθανό δίλημμα που μπορεί να βρίσκεσαι αυτήν την εποχή. Άκουσε τη διαίσθησή σου και διάλεξε ένα από τα τέσσερα – εκείνο το οποίο σε έλκει περισσότερο.

* Η κυριολεκτική έννοια της σανσκριτικής λέξης "μάνταλα" σημαίνει "κύκλος", αλλά στην ανατολική θρησκευτική παράδοση έχει καθιερωθεί ως όρος που υποδηλώνει κυκλικές ιερές εικόνες, ζωγραφισμένες ή χαραγμένες στην άμμο, που χρησιμοποιούνται ως μέσα διαλογισμού ή ως προστατευτικά σύμβολα.

1. Αν διάλεξες την πρώτη μάνταλα

Μερικές φορές μπορεί να νιώθεις ότι όλα είναι μια χαρά, ακόμα κι όταν τα πράγματα είναι ζοφερά. Ίσως αυτός είναι ο τρόπος σου να διατηρήσεις την ειρήνη και την αρμονία με τους γύρω σας. Αλλά, στην πραγματικότητα, θα πρέπει να επιτρέψεις στις καταστάσεις να είναι όπως είναι, χωρίς να προσπαθείς να επηρεάσεις το αποτέλεσμα. Αν είναι κακό, ας είναι κακό, αν είναι καλό, θα νιώσεις καλά.

Το κλειδί είναι η ισορροπία. Δεν χρειάζεται να πολεμήσεις σε όλες τις μάχες, μπορείς απλώς να καθίσεις αναπαυτικά και να απολαύσεις σαν σε ταινία όσα έχεις περάσει μέχρι τώρα. Αν θέλεις να διατηρήσεις την εσωτερική σου αρμονία, θυμήσου να βάζεις την ενέργειά σου μόνο σε πράγματα που έχουν πραγματική σημασία.

Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να ξεκουραστείς και να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου. Η στιγμή που μπορείς να συγκεντρώσεις δυνάμεις για τις μάχες που θα δώσεις αργότερα στη ζωή σου.

2. Αν διάλεξες τη δεύτερη μάνταλα

Αυτή η μάνταλα δείχνει ότι βρίσκεσαι σε ένα πολύ σημαντικό στάδιο της ζωής σου. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι κάτι ενοχλητικό ή ανησυχητικό και μπορεί να δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς τη νύχτα. Αυτά είναι σημάδια ότι, πριν προχωρήσεις παρακάτω, πρέπει οπωσδήποτε να αντιμετωπίσεις κάτι πολύ σημαντικό!

Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου. Προσπάθησε να ξετυλίξεις το νήμα και να αντιληφθείς τι είναι αυτό που εμποδίζει τη συγχώρεση, ειδικά του εαυτού σου. Για να καταλήξεις κάπου, δεν χρειάζεται να αναλογιστείς το παρελθόν. Το έχεις κάνει ήδη αρκετά. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να εστιάσεις στη δύναμη του σήμερα.

Μπορεί να χρειαστεί να αφήσεις κάτι ή κάποιον πίσω σου, αλλά αν το κάνεις θα έχεις την ευκαιρία να διαμορφώσεις το νέο σύστημα αξιών σου και να βελτιώσεις τη ζωή σου. Πρέπει, ωστόσο να γνωρίζεις ότι η απόφασή σου μπορεί να επηρεαστεί σοβαρά από γεγονότα ή πληροφορίες σχετικά με μια από τις προηγούμενες ενέργειές σου.

3. Αν διάλεξες την τρίτη μάνταλα

Αυτή η μάνταλα αντιπροσωπεύει μια δημιουργική και γεμάτη αυτοπεποίθηση εποχή που μπορείς να πάρεις καλές αποφάσεις πιο εύκολα απ’ ότι συνήθως. Καθώς συμβαίνουν αλλαγές αυτή τη στιγμή στη ζωή σου, ο υλικός και φυσικός κόσμος σου απαιτεί να προσεγγίζεις τα γεγονότα πιο πρακτικά.

Εάν το κάνεις αυτό, θα έχεις κάθε ελπίδα να πετύχεις. Οι ακτίνες του Ήλιου συμβολίζουν δημιουργικές ενέργειες και αναξιοποίητες ικανότητες που μπορούν να βγουν στο φως. Επομένως, είναι σημαντικό να μην λεηλατήσεις τον χρόνο σου ούτε να σπαταλήσεις την ενέργειά σου.

Η φύση των αλλαγών δεν θα είναι πάντα τόσο ευνοϊκή για τις επιδιώξεις σου, άρα είναι καλό να έχεις ανοιχτό μυαλό και να προσπαθήσεις να δεις τα πράγματα από όλες τις οπτικές γωνίες. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να βελτιώσεις τη σχέση ή την καριέρα σου. Εάν επιμείνεις σε μια επιεική και γενναιόδωρη στάση, θα θελήσεις να βλέπεις την καλή πλευρά των πραγμάτων και να είσαι αισιόδοξος/η για το μέλλον. Τα καλά έρχονται.

4. Αν διάλεξες την τέταρτη μάνταλα

Έχει έρθει η ώρα για να ενδυναμώσεις και να εμπλουτίσεις τον εαυτό σου. Μπορείς να ανακαλύψεις κάθε βήμα που χρειάζεσαι για να αναπληρώσεις την χαμένη αγάπη προς τον εαυτό σου, ώστε να μπορέσεις επιτέλους να συναρμολογήσεις ξανά το «είναι» σου. Μπορείς να δώσεις αγάπη στους άλλους μόνο αν αγαπάς τον εαυτό σου, αν τον εκτιμάς. Οπότε, πρέπει να ανακαλύψεις τις αρετές σου.

Θυμήσου: το πιο σημαντικό μάθημα είναι ότι πρέπει να φροντίζεις και τον εαυτό σου!

Ποτέ δεν είναι αργά για να μεγαλώσεις, να καταβάλεις προσπάθειες για τον χώρο διαβίωσής σου ή για μια σχέση που σου παρέχει καταφύγιο και ζεστασιά. Το να βρεις την εσωτερική σου αρμονία εξαρτάται από το αν θα βρεις έναν καλό δρόμο ανάμεσα στον εγωισμό και την ανιδιοτέλεια, τη θυσία και την αυτοδυναμία. Εν κατακλείδι, τώρα θα κάνεις τις επιλογές που οδηγούν τόσο στη δική σου ευημερία όσο και του περιβάλλοντός σου.

Πηγή: astrology, https://www.tampouloukia.gr/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35