Ταξιδεύοντας με Jeanne στη Νορβηγία, τη χώρα της φυσικής μαγείας

Ταξιδεύοντας με Jeanne στη Νορβηγία, τη χώρα της φυσικής μαγείας

Πρώτη στάση στο Όσλο…  

Υπάρχει μία χώρα που όλα είναι σε υπερθετικό βαθμό. Είναι η πιο ορεινή, η πιο γραφική και η πιο ευημερούσα. Είναι μια χώρα έντονης φυσικής ομορφιάς, με εντυπωσιακά φιόρδ, μαγευτικά βουνά, παγετώνες που προκαλούν δέος, απομακρυσμένα νησιά και εκπληκτικά τοπία - όλα σε αφθονία.

Οι καταπράσινες κοιλάδες, οι βαθιές ορεινές λίμνες, οι χιονισμένες κορυφές των βουνών, ονειρεμένα τοπία υπάρχουν πραγματικά εδώ. Και είναι περισσότερο εντυπωσιακά από ότι θα περίμενε‎ κανείς.

Κατατάσσεται στην πρώτη θέση στο Δείκτη Καλύτερης Ζωής, στο Δείκτη Δημόσιας Ακεραιότητας, στο δείκτη Ανθρώπινης Ανάπτυξης και στο Δείκτη Δημοκρατίας. Έχει από τα υψηλότερα κατά κεφαλή εισοδήματα, ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά εγκληματικότητας στον κόσμο, μία από τις υψηλότερες θέσεις στον περιορισμό της ανισότητας και είναι ο μεγαλύτερος κατά κεφαλή παραγωγός πετρελαίου και φυσικού αερίου στον κόσμο εκτός της Μέσης Ανατολής.

Πάνω από όλα όμως, η συγκεκριμένη χώρα έχει αφιερώσει την ανάπτυξη, εξέλιξη και εδραίωση της στο παγκόσμιο στερέωμα, στους πολίτες της και όχι στους πολιτικούς της, τιμώντας τους με όλους τους δυνατούς τρόπους.

Καλώς ήρθαμε στη Νορβηγία.

Διαβάστε τη συνέχεια:

https://drive.google.com/file/d/17J0m17-v5uNUYEehopWOMe5oIByPG0fX/view?ts=60ad3429

Δείτε και το βίντεο που ακολουθεί... 

https://www.youtube.com/watch?v=R_s_e17RhBc&t=17s



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35