Πώς να μην κλάψεις… Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση Ολλανδικής εταιρείας που συγκινεί (video)

Πώς να μην κλάψεις… Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση Ολλανδικής εταιρείας που συγκινεί (video)

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης βρήκαν την «καλύτερη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση» του 2020 και δεν πρόκειται για κάποιας μεγάλης εταιρείας καταστημάτων, αλλά για μιας ολλανδικής φαρμακοβιομηχανίας.

Το δίλεπτο διαφημιστικό σποτ δείχνει έναν ηλικιωμένο άνδρα, φαινομενικά απομονωμένο από την πανδημία του κορωνοϊού, να εκπαιδεύεται κάθε μέρα μόνος του με ένα kettlebell για να ενισχύσει την δύναμή του.

Και παρόλο που παλεύει να σηκώσει την βαριά μπάλα για αρκετές ημέρες, ο άντρας παρακινείται από μια φωτογραφία, την οποία αργότερα οι θεατές ανακαλύπτουν ότι είναι της εγγονής του.

Οι γείτονες και όλοι οι περαστικοί νομίζουν ότι ο παππούς δεν είναι καλά, αδυνατώντας να εξηγήσουν γιατί προσπαθεί να σηκώσει την βαριά, μεταλλική μπάλα. Ακόμη και η κόρη του δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει.

Καθώς τελικά, συναντά την οικογένειά του για τα Χριστούγεννα, ο παππούς φαίνεται να παίρνει την εγγονή του και να καταφέρνει τελικά να την σηκώσει ψηλά στην αγκαλιά του για να την βοηθήσει να βάλει το αστέρι στην κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου τους.

https://www.youtube.com/watch?v=2N2eSsIWtNI&feature=emb_logo

Πηγή: iefimerida.gr



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35