Έκανε πρεμιέρα στον Πύργο, η ταινίας μικρού μήκους «The Book» του Νίκου Δημητρουλόπουλου… (Η ΤΑΙΝΙΑ)

Έκανε πρεμιέρα στον Πύργο, η ταινίας μικρού μήκους «The Book» του Νίκου Δημητρουλόπουλου… (Η ΤΑΙΝΙΑ)

Με μπόλικο κέφι και ακόμα περισσότερο μεράκι μια ομάδα νέων ανθρώπων από τον Πύργο αποφάσισαν να γίνουν… πρωταγωνιστές σε ταινία! Πρόκειται για την μικρού μήκους (διάρκεια 28 λεπτών περίπου) ταινία με τίτλο «The Book», που γυρίστηκε το προηγούμενο διάστημα στον Πύργο και στην λίμνη Καϊάφα σε σκηνοθεσία του Νίκου Δημητρουλόπουλου.

Η ταινία έκανε επίσημη πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης στον κινηματογράφο ΟΡΦΕΑΣ του Πύργου,  όπου ήταν τόσος πολύς ο κόσμος που πλημμύρισε τον κινηματογράφο για να παρακολουθήσει την ταινία,  με αποτέλεσμα να γίνουν δύο  προβολές back to back και να μείνει και κόσμος εκτός!! Να σημειώσουμε ότι η είσοδος ήταν δωρεάν και οι συντελεστές της ταινίας ευχαριστούν τον Ορφέα για την παραχώρηση. της αίθουσας και την θετική αντιμετώπιση προς αυτό το πρότζεκτ για την προώθηση της δουλειάς τους.

Οι πρωταγωνιστές είναι μια παρέα νέων παιδιών που δεν είναι επαγγελματίες, αλλά  θέλησαν να ξοδέψουν δημιουργικά το χρόνο τους συμμετέχοντας στα γυρίσματα και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εξαιρετικό αν λάβει κανείς υπόψη του ότι τα τεχνικά μέσα που διέθεταν ήταν ελάχιστα.  Στην ουσία όλα έγιναν από ένα άνθρωπο, τον Νίκο Δημητρουλόπουλο ήταν ο εικονολήπτης, έκανε το μοντάζ, ανέλαβε τον ήχο, τα φώτα  κ.α.»… Όλοι οι συντελεστές της ταινίας ευχαρίστησαν όλο τον κόσμο που βρέθηκε στην πρεμιέρα τους. 

Ο Νίκος Δημητρόπουλος ανέφερε: «Σας ευχαριστούμε! Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα! Αυτό ήταν η σπίθα για να συνεχίσουμε !! Ο πήχης ανεβαίνει και τώρα ξεκινάει η πρόκληση για το επόμενο έργο που σας εγγυώμαι ότι  θα είναι κάτι το διαφορετικό για την περιοχή μας !!! Ευχαριστούμε ξανά και ξανά την αγάπη σας».

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε την ταινία ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35