Οι σκέψεις της Νεφέλης (video)

Οι σκέψεις της Νεφέλης (video)

Η Νεφέλη είναι 16 χρονών και ζει μία σκληρή καθημερινότητα. Ακούμε τις σκέψεις και τα συναισθήματά της, όσο δέχεται λεκτική, σωματική και συναισθηματική βία στο σχολείο της αλλά και στα social media.

Όσα ζει η Νεφέλη την έχουν κάνει να κλειστεί στον εαυτό της χωρίς να έχει διάθεση να διαβάσει, να φάει και τα βράδια δυσκολεύεται να κοιμηθεί. Νιώθει ντροπή, φόβο κι ενοχές όπως κάθε παιδί που δέχεται bullying.

Όλα αυτά που νιώθει είναι πλέον πρωταγωνιστές στη ζωή της και οδηγούν τώρα τις πράξεις της. Οι σκέψεις της Νεφέλης θα την οδηγήσουν στο τέλος της ιστορίας της ή στην αρχή;

Μία ταινία μικρού μήκους από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο της εκστρατείας ενάντια στο Bullying «Μίλα Τώρα» σε συνεργασία με τον Βαγγέλη Νάκη  και το PSDM Athens.

Δείτε την ΕΔΩ

Proud AntiBullying Supporters*

- Coffee island  @CoffeeIslandCompany

- Golden Rose  @GoldenRoseGreece

- IST college  @ISTCollegeAthens

*Με την στήριξη τους καταφέραμε να βρεθούμε προληπτικά για θέματα βίας δίπλα σε μαθητές σε όλη την Ελλάδα για τη φετινή σχολική χρονιά.

Ευχαριστούμε θερμά την Ellize για τη δημιουργία κι ερμηνεία του τραγουδιού της ταινίας και τις Off Beat records – Stay Independent για την παραγωγή και παραχώρησή του, το 5ο Γυμνάσιο Αλίμου και τον διευθυντή του κύριο Αριστείδη Αντωνόπουλο για την παραχώρηση του σχολείου για τα γυρίσματα της ταινίας,  τον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ για την πρώτη προβολή της ταινίας στην αίθουσα του.

Σκηνοθεσία-Μοντάζ: Δάννης Ντάρλας @DannyNtarlas

Σενάριο: Νίκος Γιαννόπουλος

Παραγωγή: «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Εκτέλεση παραγωγής: Νίκος Γιαννόπουλος, Σοφία Θώδου, Τζωρτζίνα Τσάγκα

Τους ρόλους ερμήνευσαν Νεφέλη: Αρετή Γκαρίπη

Μαθητές: Φάνης Ευσταθίου, Μπηλίνα Κολώτου, Ζένια Κοντογεώργη, Νίκη Κουκά, Δημήτρης Λαζαρίδης, Μιχάλης Μισεγιάννης,  Νέλλη Ξωξάκου, Φίλιππος Πουρνάρας, Μαργαρίτα Στάντλερ

Μητέρα Νεφέλης: Ξένια Αλεξίου

Βοηθός κάμερας: Μάριος Τσουλχάι

Φωτογραφία: Μίλι Σουλοβάρι

#MilaToraΕγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35