Τον Παγασητικό και τις Σποράδες επέλεξε ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος για γυρίσματα - Viral με πάνω από 212.000 θεατές το promo στα social

Τον Παγασητικό και τις Σποράδες επέλεξε ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος για γυρίσματα - Viral με πάνω από 212.000 θεατές το promo στα social

Ο τροβαδούρος του Αιγαίου, Βαγγέλης Κονιτόπουλος, εμπνεύστηκε από τις ομορφιές του Παγασητικού και των Σποράδων και μας χαρίζει ένα ακόμη μαργαριτάρι στα νησιώτικα τραγούδια του, με τίτλο «αμάν, τι παίδαρος!».

Η ιδέα του τραγουδιού ξεκίνησε μετά από ένα ταξίδι με το στόλο των elisabet cruises και τους φίλους του, τον καπετάνιο κ. Κώστα Δημητρίου (Ταρζάν) και τον κ. Βαγγέλη Μπακίρη.

Εκεί λοιπόν που ξεκίνησε η ιδέα, έγινε και το βίντεο-κλιπ, αλλά και η πρώτη δημόσια εκτέλεση του τραγουδιού. Ο κ. Κονιτόπουλος με το Λαούτο του και ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους τουρίστες τραγούδησε εν πλω, ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους.

Το βίντεο που οι επισκέπτες ανέβασαν στα social ξεπέρασε τους 212.000 θεατές, ενώ στα σχόλια όλοι ζητούν να ακούσου ολόκληρο το τραγούδι.

Ο τίτλος του τραγουδιού, αρχικά προοριζόταν να είναι «να ‘μουνα καπετάνιος», όμως το περιπαικτικό «αμάν, τι παίδαρος» έμενε στη μνήμη όλων να το αναφέρουν και να το αναζητούν, οπότε και καθιερώθηκε.

Αν παρατηρήσει κανείς το τέλος του βίντεο, αναφέρονται τα παραδοσιακά όργανα που ακούγονται στο τραγούδι και μεταξύ αυτών η «Λαούρτα». Όπως εξηγεί ο κ. Κονιτόπουλος, πρόκειται για ένα ειδικό παίξιμο που μπορεί να γίνει με το Λαούτο. Είναι κάτι που περνά από τους παλιούς μουσικούς στους νέους και δυστυχώς σήμερα πολύ λίγοι γνωρίζουν.

Η ακρόαση του τραγουδιού θα σας ανταμείψει. Θα σας γεμίσει, θάλασσα, Ελλάδα, παράδοση, αλλά και θα σας διασκεδάσει με το στίχο του και το ρυθμό του.

Στο εξής σε κάθε ταξίδι των elisbet cruises, πλήρωμα και τουρίστες ακούνε και χορεύουν το τραγούδι αυτό… που είναι αφιερωμένο στον  καπετάνιο, τον Παγασητικό και τις Σποράδες και ιδιαίτερα στην Αγία Κυριακή-Τρίκερι, την Αμαλιάπολη, το Αχίλλειο και τη Σκιάθο. Οι τουρίστες κατακλύζουν τα social με αναρτήσεις από τα σχετικά στιγμιότυπα και tags όπως #greekmusic #konitopoulosgreece, #nisiotika.

Θερμή υποδοχή των νέων τραγουδιών του βασιλιά του νησιώτικου τραγουδιού, όπως αποκαλούν τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο, έγινε και στο γλέντι που διοργάνωσε η οικογένεια Δημητρίου στην ταβέρνα «Ο Κώστας» στην Αμαλιάπολη. Στιγμιότυπα από το γλέντι, ενσωματώθηκαν στα βιντεο-κλιπ των νέων του τραγουδιών.

Στο παρακάτω λινκ θα βρείτε το βίντεο-κλιπ… «αμάν, τι παίδαρος!»:

https://www.youtube.com/watch?v=ndSIcwlPWak

Το viral video:

https://www.facebook.com/watch/?v=1447467055795517&t=0



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35