Το δασικό Χωριό στους Παπάδες… μια σπάνια ομορφιά !!!(video)

Το δασικό Χωριό στους Παπάδες… μια σπάνια ομορφιά !!!(video)

Το Δασικό Χωριό PAPADES VILLAGE απέχει 1,5 χλμ. από το χωριό Παπάδες και 10 χλμ. από την παραλία Βασιλικών. Βρίσκεται στη θέση Παπάδες του Δήμου Νηλέως στη Βόρεια Εύβοια και είναι ένας μοναδικά οργανωμένος...

και περιφραγμένος χώρος 20 στρεμμάτων, δασικής αναψυχής και ξεκούρασης, σε μια περιοχή με σπάνια φυσική ομορφιά και εξαιρετική θέα στη θάλασσα.

Δέχεται επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, όλους τους μήνες του έτους. Η αποστολή του είναι να προσφέρει τη ζεστή του φιλοξενία και να καλύψει κάθε είδους ανάγκη για πραγματική και φυσική απόλαυση.

Η επαφή μικρών και μεγάλων με τη φύση (δασικές, περιβαλλοντικές, εκδρομικές, εταιρικές, εκκλησιαστικές αποστολές), η διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων και κοινωνικών εκδηλώσεων, καθώς και η ενημέρωση για την αναγκαιότητα της προστασίας του δάσους στους μαθητές όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, αποτελεί βασική προτεραιότητά μας.

Η θέση του Δασικού Χωριού είναι τέτοια, ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να απολαύσει το βουνό ή τη θάλασσα οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

https://www.youtube.com/watch?v=k6V6hp8bpyk&feature=emb_title

Το Δασικό Χωριό PAPADES VILLAGE αποτελεί ιδανικό τόπο προορισμού και για οικογειακές διακοπές, εφόσον οι εσωτερικοί (σπίτια με 2 υπνοδωμάτια, παιδότοπος) αλλά και οι εξωτερικοί υπαίθριοι χώροι (περίφραξη όλου του Δασικού Χωριού, παιδική χαρά, φάρμα με ζώα) έχουν σχεδιαστεί για να εκπληρώσουν απόλυτα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των μικρών μας φίλων.

Περιλαμβάνει δίχωρα σπίτια, εμβαδού 58 τ.μ. το καθένα με εξαιρετική θέα στο βουνό και τη θάλασσα. Εκτός του εξαιρετικού ορεινού τοπίου, που περιλαμβάνει πλούσια βλάστηση από χαλέπιο δρυ, ελάτη, μαύρη πεύκη και αείφυλλα πλατύφυλλα, η μοναδική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, φτάνει μέχρι τη Σκιάθο, τη Σκόπελο, την Αλόνησσο, τη Σκύρο, ακόμα και τη Χαλκιδική.

Τα σπίτια είναι άρτια επιπλωμένα με επιλεγμένα πολυτελή στοιχεία από ξύλο και δέρμα και αποτελούνται από 2 ξεχωριστά υπνοδωμάτια με 1 διπλό κρεβάτι στο ένα δωμάτιο, 2 μονά κρεβάτια στο άλλο και έναν καναπέ στο σαλόνι που γίνεται 1 διπλό κρεβάτι ή 2 μονά, με δυνατότητα έτσι φιλοξενίας έως 6 άτομα.

ελληνικα 085

Για τους μικρούς μας φίλους, λειτουργεί εσωτερικό καλλιτεχνικό εργαστήρι δημιουργίας & έκφρασης 60 τ.μ, υπαίθρια παιδική χαρά με πλούσιο εξοπλισμό μέσα στα πεύκα καθώς και στίβος περιπέτειας.

Επίσης υπάρχει στον χώρο μας φάρμα με ζώα, την οποία τα παιδιά μπορούν ανά πάσα στιγμή να επισκεφθούν (κότες, πάπιες γαλοπούλες, κουνέλια, πρόβατα, κατσίκια, πέρδικες, φασιανοί, γαιδουράκια).

Όλες τις εποχές έχουμε δραστηριότητες όπως ομαδικά παιχνίδια, χορό, μουσική, θέατρο, αναπαράσταση παραμυθιών, κουκλοθέατρο δημιουργούμε βραχιόλια, ψηφιδωτά, μολυβοθήκες, κεριά, σαπούνια κ.α και διοργανώνουμε διαγωνισμούς μαγειρικής, με την επίβλεψη και την καθοδήγηση των παιδιών από έμπειρο προσωπικό.

Κάθε Σαββάτο μεσημέρι (και όχι μόνο) παίζουμε ζωντανή μουσική για την διασκέδαση των κατοίκων καθώς και όλων των επισκεπτών.

Αξίζει μια επίσκεψη… http://www.papades-village.com/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35