Αρτοζαχαροπλαστεία «ΝΤΑΣΗΣ»: Όλες οι γεύσεις τους, δικές σας απολαύσεις…

Αρτοζαχαροπλαστεία «ΝΤΑΣΗΣ»: Όλες οι γεύσεις τους, δικές σας απολαύσεις…

Θα μπορούσε να ήταν ένα όμορφο παραμύθι που θα έλεγε ο παππούς ή η γιαγιά στα εγγόνια τους, θα μπορούσε να ήταν πολλά…

logo ntasis full

Ευτυχώς όμως για εμάς, τα  Αρτοζαχαροπλαστεία «ΝΤΑΣΗΣ», είναι πόλος έλξης ώστε να γευτούμε και να απολαύσουμε όσα μας προσφέρουν.

Με γνώμονα την άριστη ποιότητα των προϊόντων, την εξυπηρέτηση, το σεβασμό προς τον καταναλωτή και οι χαμηλές τιμές, ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον χώρο της αρτοποιίας από το 1970 στην περιοχή της Άρτας.

Όμως το 1976 ξεκίνησε ένα «δημιουργικό ταξίδι» με επόμενο σταθμό το Αιγάλεω Αττικής και επόμενο τη Μεταμόρφωση Αττικής το 1988, κάνοντας τα πρώτα της βήματα στον τομέα της ζαχαροπλαστικής.

ντασης02

Από το 1990 η «Ντάσης Αρτοποιείο Ζαχαροπλαστείο – Catering» μεταστεγάζεται σε ιδιόκτητο πλέον κτήριο 1200 τ.μ. επί της οδού Βυζαντίου 53 στην Καλογρέζα Αττικής, όπου βρίσκεται έως και σήμερα, προσφέροντας εκτός των άλλων, μικρογεύματα, γευστικότατο σπιτικό φαγητό σε πακέτο, καφέ, αλλά και τη διοργάνωση εκδηλώσεων (catering).

Ο Ντάσης Σταύρος ο «πάτερ φαμίλιας», όπως τον αποκαλούν φίλοι και πελάτες, ο Κωνσταντίνος ο «manager» και o Εμμανουήλ o «chef» των γεύσεων, μαζί με την κυριά Δέσποινα και το αξιόλογο προσωπικό, είναι εκεί για να σας εξυπηρετήσουν, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και την ευγένειά τους…

ντασης04

Από που ν’ αρχίσεις και τι να πρωτοπροτείνεις!!!

Τον άρτο με προζύμι της πλάκας, που πριν βγει γίνεται ανάρπαστο, τα βουτήματα, τα διάφορα είδη μπαγκέτας ή αν περάσουμε στα γλυκά…   το γαλακτομπούρεκο, το Εκ μεκ, τα γλυκά ταψιού, τις Πάστες, την μεγάλη ποικιλία σε τούρτες γενεθλίων, βάπτισης, γάμου κ.α

Αν τώρα θελήσουμε και "δροσερό"… καλούμαστε να διαλέξουμε ανάμεσα σε απίθανες γεύσεις από φρέσκο ιταλικό παγωτό.

ντασης6

Υπάρχει βέβαια και το «καροτσάκι παγωτού», το οποιο είναι έτοιμο να το φιλοξενήσετε στο χώρο σας, να δροσίσετε και να εκπλήξετε ευχάριστα τους καλεσμένους σας, κάθε ηλικίας… με όποια εσείς γεύση επιλέξετε, όλες τις εποχές του χρόνου!

Και τώρα στις γιορτές, για ένα πας… με πολλά φεύγεις, μαγεμένος από τις γεύσεις…

Μια στάση για έναν καφέ, είναι για όλους μας πλέον τρόπος ζωής. Είναι ένα διάλλειμα, μια προσωπική στιγμή… και όπως λένε: Café Ntasis… ημέρα δίχως εντάσεις

ντασης2

Αρτοζαχαροπλαστεία «ΝΤΑΣΗΣ»

Λ. Βυζαντίου 53, 14234 – Νέα Ιωνία

Τηλέφωνα: 210 2710081 & 210 2756838

https://www.ntasis.com.gr/

https://www.facebook.com/ntasisarto 

Παύλος Ανδριάς 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35