Το Κίτρινο Πατίνι στο Discover Dogs Festival 2023

Το Κίτρινο Πατίνι στο Discover Dogs Festival 2023

Αγαπητοί γονείς,

Σας προσκαλούμε στο περίπτερο των Εκδόσεων Κίτρινο Πατίνι και της Α.Μ.Κ.Ε. Ζω.Ε.Σ. στο Discover Dogs Festival 2023,  20-22 Οκτωβρίου 2023 στο Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας, από τις 10:00 μέχρι 20:00.

Στο περίπτερό μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από παιδικά βιβλία και Παραμυθοκάρτες για όλες τις ηλικίες, καθώς και δράσεις και παρουσιάσεις για παιδιά.

Ανάμεσα στις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Παιδική Γωνιά μας:

Δημιουργική απασχόληση για παιδιά με ζωγραφική, κατασκευές και παιχνίδια με την καθοδήγηση εμψυχωτή.

Παρουσιάσεις παιδικών βιβλίων. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους δημιουργούς των αγαπημένων τους βιβλίων και να τους θέσουν ερωτήσεις.

Δωράκια για τους μικρούς μας φίλους.

Επιπλέον, στο περίπτερό μας θα βρείτε μια σειρά από προσφορές και εκπτώσεις για τα βιβλία μας.

Στην Παιδική Γωνιά του Discover Dogs Festival το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΑΜΚΕ Ζω.Ε.Σ. (Ζωοφιλικές Ενημερώσεις Σχολείων) εξελίσσεται ακόμη περισσότερο. Η Welldone, oι εκδόσεις μας και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει σχεδιάσει η συγγραφέας-εικονογράφος Λιάνα Δενεζάκη «Δημιουργοί στο Φι και Φι» και με οδηγούς τη Φαντασία και τη Φιλαναγνωσία, ενώνουν τις δυνάμεις και τη φωνή τους με την Κατερίνα Παπαποστόλου για να δημιουργήσουν ένα πολυθεματικό τριήμερο γεμάτο ενσυναίσθηση, γνώση, διασκέδαση, ιδέες και διάδραση!

Σας περιμένουμε όλους στο περίπτερό μας για να διασκεδάσετε και να μάθετε μαζί μας!



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35