Ο aylogyros news στην γκαντεμωδία «Παρασκευή και 13» του Αντώνη Καλομοιράκη στο Θέατρο Noūs. Η άποψή μας…

Ο aylogyros news στην γκαντεμωδία «Παρασκευή και 13» του Αντώνη Καλομοιράκη στο Θέατρο Noūs. Η άποψή μας…

Στο Θέατρο Noūs, βρεθήκαμε παραμονή των Χριστουγέννων, για να παρακολουθήσουμε την γκαντεμωδία του Αντώνη Καλομοιράκη «Παρασκευή και 13», η οποία παίζεται για δεύτερη χρονιά, με απανωτά sold out… και δεν σας κρύβω, πως το απολαύσαμε με την ψυχή μας.

Μέσα από ένα έξυπνο και γεμάτο ανατροπές κείμενο, που φέρει την υπογραφή του Αντώνη Καλομοιράκη, το γέλιο βγαίνει αβίαστα από την αρχή μέχρι το τέλος της παράστασης, με τους πρωταγωνιστές να εντυπωσιάσουν με τον συγχρονισμό και την αποτελεσματικότητα, ως ομάδα.

Η θεματολογία, οι ξεκαρδιστικές ατάκες, η ελεύθερη κίνηση πάνω στη σκηνή, τα όμορφα «δεσίματα» των σκηνών, σε συνδυασμό με τα μηνύματα που λαμβάνει ο θεατής… μπορώ αβίαστα να πω, ότι είναι όλη η μαγεία αυτής της παράστασης. Μια παράσταση επίκαιρη με διαχρονικό χαρακτήρα, με ρόλους που τους συναντάμε στην καθημερινότητά μας, με απίστευτα ευρηματικά λεκτικά «τρικ», έχει έρθει στο Θέατρο Noūs να μας χαρίσει γέλιο και να μας θυμίσει πως «αυτό» είναι η ψυχή της κωμωδίας.

Πολλά μπράβο θα ξαναπώ στον Αντώνη Καλομοιράκη ως Τρύφωνας, την Εύη Κολιούλη ως γριά μάγισσα Σαββάταινα, την Τερέζα Καζιτόρη ως Παρασκευή, τον Πάνο Μαλικούρτη ως Θανάση και την Ξένη Βασιλάκη, ως Λίτσα… που ακολουθώντας τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ευθύμη Χρήστου, μας παρέσυραν στον δικό τους τρελό ρυθμό.  

Πληροφορίες και εισιτήρια για την παράσταση, θα βρείτε ΕΔΩ

https://www.more.com/theater/paraskeui-kai-13-2os-xronos/

Παύλος Ανδριάς για τον aylogyros news



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35