«Ή με μένα ή με καμία» του Ιάκωβου Μυλωνά στο Μέγαρο Μουσικής – Μουσική Βιβλιοθήκη. Η άποψή μας…

«Ή με μένα ή με καμία» του Ιάκωβου Μυλωνά στο Μέγαρο Μουσικής – Μουσική Βιβλιοθήκη. Η άποψή μας…

Στο Μέγαρο Μουσικής και συγκεκριμένα στην Αίθουσα Διδασκαλίας στη Μουσική Βιβλιοθήκη, βρεθήκαμε την Κυριακή που μας πέρασε, για να παρακολουθήσουμε την πρεμιέρα της κωμωδίας του Ιάκωβου Μυλωνά «Ή με μένα ή με καμία»… μια νέα αξιόλογη δουλεία, που μας χάρισε όμορφες στιγμές γέλιου.

 

c4f3dc73 b1a8 4b03 82f6 33717ddaa822

 

Ένα έργο που ξεφεύγει κατά πολύ από τις κλισέ καταστάσεις και χιλιοειπωμένες ιστορίες των τελευταίων ετών σε ότι αφορά την κωμωδία τουλάχιστον, με «κορμό» του, ένα κωμικό ερωτικό τρίγωνο: ένας φόνος, τρεις ύποπτοι και ανάμεσα στους υπόπτους και το θύμα!

Θέμα; Η εμμονική και χειραγωγική αγάπη, μέσα από ένα κείμενο που ρίχνει φως σε όλες τις πτυχές της, με μια σειρά από απρόοπτα που δεν επιτρέπουν στο θεατή να «χαλαρώσει» από το γέλιο και τις άριστες ερμηνείες των πρωταγωνιστών, που ζουν αυτό το παράλογο και τρελό «γαϊτανάκι» των απρόσμενων εξελίξεων.

 

11d50eef 5de5 4a2b a435 a17dbd0c0727

 

Τα μηνύματα πολλά, άριστα τοποθετημένα στη ροή του λόγου και της εξέλιξης της ιστορίας, μέσα από δεσμούς φιλίας, αγάπης και έρωτα… τα οποία εμείς καλούμαστε να δεχθούμε, μιας και είναι αλήθειες.

Όσο για τις ερμηνείες; Καταπληκτικές… με τον Σπύρο Μπιμπίλα να δίνει «κύρος» στην πλοκή με το ρόλο του «απατημένου συζύγου» που ενσαρκώνει, τον Ιάκωβο Μυλωνά, να εντυπωσιάζει με τα όσα βιώνει στα χέρια της καταπληκτικής Κάτιας Ταραμπάνκο, που ως εμμονική σύζυγος… μας «ξάφνιασε» ευχάριστα.

 

427168851 277799321847924 3467221323783232755 n

 

Μια παράσταση, που αν λατρεύετε το αυθόρμητο γέλιο που απορρέει από όμορφο λεξιλόγιο δίχως βομολοχίες και σεξιστικά υπονοούμενα, σας αρέσουν τα απρόοπτα και θέλετε να απολαύσετε ξεχωριστές ερμηνείες, «τρέξτε να προλάβετε»…

Πολλά μπράβο στους συντελεστές της παράστασης και μακάρι να συνεχίσουμε να παρακολουθούμε νέες αξιόλογες δουλειές, με θέματα που έχουν να κάνουν με το σήμερα, με τις σχέσεις των ανθρώπων και με την καθημερινότητά μας.    

 

image002 ΙΑΚΩΒΟΣ ΑΦΙΣΑ

 

Δείτε το τρέιλερ της παράστασης, πατώντας ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση, πατήστε ΕΔΩ

Υπάρχει ένα εισιτήριο για εσάς, αρκεί να κάνετε την κράτηση, πατώντας ΕΔΩ

Παύλος Ανδριάς για τον aylogyros news



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35