Eurovision 2021: Η Έλενα Τσαγκρινού «έβαλε φωτιά» στη σκηνή του Ρότερνταμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Eurovision 2021: Η Έλενα Τσαγκρινού «έβαλε φωτιά» στη σκηνή του Ρότερνταμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντυπωσιακή η εμφάνιση της Κύπρου στη σκηνή της Eurovision 2021, κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό του Ahoy Arena στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Έπειτα από τις μάλλον χλιαρές αντιδράσεις στις εμφανίσεις των χωρών στον πρώτο ημιτελικό, η Έλενα Τσαγκρινού ξεσήκωσε τα πλήθη στη Eurovision 2021 με το «El Diablo».

Σε κατακόκκινο φόντο, με τις χορεύτριες ντυμένες στα κόκκινα, η Έλενα Τσαγκρινού έλαμπε μέσα στο κορμάκι διά χειρός Σήλιας Κριθαριώτη. Η εμφάνιση ενθουσίασε τόσο, που τα γραφεία στοιχημάτων ανέβασαν ακόμη μια θέση την Κύπρο, αναφορικά με τη νίκη στη Eurovision 2021. Πλέον, το κομμάτι φιγουράρει στην τέταρτη θέση, πίσω από τις Ιταλία, Γαλλία και Μάλτα.

Τη σκηνοθεσία της εμφάνισής της έχει αναλάβει ο Αυστριακός Marvin Diettman, ενώ τη χορογραφία έχει επιμεληθεί η Chali Jennings.

Το εντυπωσιακό και σέξι φόρεμα της Έλενας Τσαγκρινού είναι δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ οι χορεύτριες που συνοδεύουν την τραγουδίστρια στη σκηνή είναι ντυμένες με ολόσωμες κολλητές φόρμες σε βαθυκόκκινο χρώμα.

Δείτε την εντυπωσιακή εμφάνιση:

https://www.youtube.com/watch?v=ZHeydRCBPNs&t=132s

Πηγή: iefimerida.gr

 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35